HerNews.gr
DECORNEWS

Σπίτι: Οι ιδανικές αποχρώσεις για κάθε δωμάτιο

home

Το σπίτι μας, είναι ο πιο προσωπικός μας χώρος. Για αυτό πρέπει να ξέρουμε πως να τον διαμορφώσουμε και να τον χρωματίσουμε. Ποιες αποχρώσεις λοιπόν θα βάλουμε σε κάθε μέρος του σπιτιού;

Σαλόνι: Αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου

Το πορτοκαλί είναι ένα αναζωογονητικό χρώμα που προσδίδει μια ζεστή αίσθηση στους χώρους μας. Είναι ιδανικό για βασικούς χώρους του σπιτιού όπου συνήθως διασκεδάζετε, όπως το σαλόνι σας. Ωστόσο,  μπορείτε να βάψετε μόνο έναν από τους τοίχους, συνδυάζοντάς το με πιο ήπιους τόνους για να πετύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Το κόκκινο είναι το ιδανικό χρώμα για φως και ενέργεια. Μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις του, σε ένα μεγάλο χώρο όπως το σαλόνι. Είτε σε τοίχους, είτε σε διακοσμητικά. Για παράδειγμα, ένας κόκκινος καναπές είναι ιδανικό φόντο για ένα παρείστικο σαλόνι. 

home

Κουζίνα: Αποχρώσεις του κίτρινου 

Το κίτρινο χρώμα αντιπροσωπεύει την καλή διάθεση και συγκαταλέγεται στα πιο φωτεινά χρώμα, που χαρίζουν μια λαμπερή αίσθηση στον χώρο. Μια εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα θεωρείται από πολλούς το butter yellow. Η απόχρωση αυτή ενισχύει την όρεξη, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας το πρωί, πράγμα που όλοι χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει σωστά η μέρα μας. Οι αποχρώσεις του κίτρινου στην κουζίνα, σε συνδιασμό και με ξύλινα στοιχεία,θα δώσουν την αίσθηση του Νότου της Αμερικής. Ονειρική κουζίνα! 

home

Υπνοδωμάτιο: Αποχρώσεις του ροζ και του μπλε

Εχουμε ακούσει πολλές φορές ότι το ροζ είναι καταπραϋντικό και γαλήνιο, ενώ υπάρχει μια απόχρωση για κάθε γούστο. Οι ειδικοί το προτείνουν για το δωμάτιο αλλά και το γραφείο σας , όπου θα σας υπενθυμίζει να παίρνετε συχνά βαθιές ανάσες και να χαλαρώνετε. 

Ακόμα, το μπλε , αν και θεωρείται “βαρύ” χρώμα, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για γαλήνη και ηρεμία. Βάψτε τουλάχιστον ένα τοίχο του δωματίου σας μπλε, και θα δείτε πόσο θα σας χαλαρώνει. 

home

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μίνι οδηγός για μίνιμαλ διακόσμηση υπνοδωματίου

Her News

Οι καλύτερες ιδέες αποθήκευσης παπουτσιών

HerNews ka

Πως να προσθέσετε χρώμα σε ένα λευκό μπάνιο

HerNews ka