HerNews.gr
Διεθνή

Εμανουέλ Μακρόν: Η φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο

Μακρόν

Για το δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών ετοιμάζονται Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λε Πεν και στα επιτελεία τους συγκεντρώνουν όλα τα διαθέσιμα… όπλα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν γίνεται viral και πάλι. Η φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο κάνει το γύρο του κόσμου, αφού το ανοιχτό πουκάμισό σου προσέλκυσε χιλιάδες… ψηφοφόρους.

Αυτή την φορά και λίγες ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Γαλλία, ο Μακρόν φωτογραφίζεται μάλλον χαλαρός, αφήνοντας την αίσθηση ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα.

Ωστόσο αυτό που δημιούργησε την μεγαλύτερη αίσθηση, είναι η απόφαση να δημοσιευθεί μία φωτογραφία με τον Μακρόν με ανοιχτό πουκάμισο στην οποία φαίνεται η αρρενωπότητα του προέδρου, όπως αναφέρουν πολλά από τα σχόλια των χρηστών που την είδαν. Οι πόζες μάλιστα του προέδρου θύμιζαν πόζες μοντέλου.

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο προφίλ της προσωπικής φωτογράφου του Γάλλου προέδρου στο instagram.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες ο Μακρόν φωτογραφίζεται, μεταξύ άλλων, μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, την οποία έχει «χρησιμοποιήσει» και σε άλλες τέτοιου τύπου επικοινωνιακές κινήσεις, απαθανατίζεται να διαλέγει πουκάμισο και να δένει τη γραβάτα του αλλά και να τρέχει για να μιλήσει σε οπαδούς του.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά τώρα- Τυλίχθηκε στις φλόγες ελληνικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη

HerNewskl

Πρίγκιπας Χάρι: Χρήση κοκαΐνης και επικοινωνία με τη μητέρα του μέσω μέντιουμ αποκαλύπτονται στο νέο του βιβλίο

Her News

Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε το πρώτο προϊόν από το νέο της brand και θα σας εκπλήξει

HerNews ka