HerNews.gr
Social News

Instagram: Γιατί αγαπά την live μετάδοση!

Το Instagram είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της εποχής μας και το αγαπάμε πολύ! Το έχουμε συνδέσει με Influencers, διαγωνισμούς με giveaways, celebrities, ακόμη και με την ειδησεογραφία! Τελικά, το instagrκam είναι παντού και για αυτό θέλουμε να κάνουμε τον λογαριασμό μας πιο αναγνωρίσιμο. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με πολλούς τρόπους και ένας από αυτούς είναι η live μετάδοση.  

Ποια είναι όμως τα πραγματικά οφέλη της χρήσης της Live μετάδοσης;

Αμεσότητα
Το κοινό ενδιαφέρεται να μάθει τι γίνεται ΤΩΡΑ στην καθημερινότητα , με τι ασχολούμαστε και τι συμβαίνει στην ζωή μας real time.

Διαδραστικότητα
Το κοινό θέλει να συμμετέχει σε ότι κάνετε, να αλληλεπιδράσει μαζί σας, να πει την άποψή του, να σχολιάσει, να επικοινωνήσει με άλλους, εξάλλου αυτό είναι και το νόημα.

 

Τι περιεχόμενο όμως να κάνω live; 
Και έρχονται πολλοί και εύλογα να ρωτήσουν τι ακριβός περιεχόμενο δείχνω στα social media; Ανοίγω μια κάμερα και γράφω; Όχι σε καμία περίπτωση. Το περιεχόμενα μας μπορεί να ποικίλει αλλά πάντα να εστιάζει στην σχέση μας με το κοινό μας και την αλληλεπίδραση μας, δηλαδή ουσιαστικά με ανάλογα με τι ασχολείται το προφίλ μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και να κάνεις μείνε ο εαυτός σου είναι η σίγουρη συνταγή επιτυχίας. 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Πανικός στο διαδίκτυο με το ντεκολτέ της – Τι σχόλια δέχτηκε

Her News

Ariana Grande: Το σχόλιο της για τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown- «Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20»

HerNews ka

Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Μάριο Καπότση – «Ήταν συνοικέσιο αλλά δούλεψε»

HerNews ka