HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη: H συγκινητική της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο νοσοκομείο και κάνει μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Ούσα πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διάσημη influencer περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο. Αυτήν την φόρα αποφάσισε να μοιραστεί μια άσχημη στιγμή της το πρωί της Δευτέρας 18/4 μέσω ενός instagram story. Αρχικά, δημοσίευσε ένα Instagram story από το νοσοκομείο και συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν είναι η ίδια στο νοσοκομείο και πως ειναι καλά στην υγεία της. Επίσης, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να παρακινήσει τους ακόλουθους να μην τα παρατάνε όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν. 

Πιο συγκεκριμενα εκείνη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως:

Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι! 

Ιωάννα Τούνη-hernews

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Iώαννα Τούνη-hernews

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου”.

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε πως “αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μπάρτζης: “Mε τον James μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Η ταξιδιωτική εκπομπή ναυάγησε…”

Her News b

Οδυσσέας Σταμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο λίγους μήνες μετά τον θάνατο του γιού του – (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει πως διοργανώθηκε το gender reveal του παιδιού που περιμένει μέσα σε 48 ώρες

HerNews ka