HerNews.gr
Ελλάδα

Λέων για Πάτρα: Έτσι έχασε τη ζωή της η Ίριδα

ιριδα

Ο ιατροδικαστής Λέων, αποκαλύπτει πως έχασε τη ζωή της η Ίριδα, χαρακτηρίζοντας τον θάνατό της <<καθοριστικό>>.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας διαδέχονται η μια την άλλη, με την κατηγορούμενη να έχει κάνει ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο για αναισθητικές ουσίες. Έτσι, σε πρώτο πλάνο έρχεται τώρα η Ίριδα και η Μαλένα, ο θάνατος των οποίων μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Οι συνθήκες πίσω από το αναπάντεχο τέλος του βρέφους το 2021 φαίνεται να είναι το κλειδί συνολικά για όλο το θρίλερ. Οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν ίσως δέσουν την υπόθεση ακόμα περισσότερο.

Ίριδα

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και αποκάλυψε σοβαρά στοιχεία.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Λέων εμφανίζεται πεπεισμένος πως το μόλις 6 μηνών βρέφος δολοφονήθηκε στο σπίτι του, στην Πάτρα.

Κάνει λόγο εδώ και αρκετό διάστημα για ασφυξία και πλέον όπως λέει όλοι συμφωνούν σε αυτό. Τονίζει με νόημα πως αν αυτό αποτυπωθεί στις εκθέσεις που θα συνταχθούν, τα βλέμματα θα στραφούν στα άτομα που έχουν ήδη πει πως βρίσκονταν στο σπίτι.

Πρόκειται για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την αδερφή της. Ο Μάνος Δασκαλάκης έλειπε όπως έχουν πει και οι δύο και επέστρεψε λίγο πριν φτάσει το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι της οικογένειας βρισκόταν και η αδικοχαμένη Τζωρτζίνα, με τις εικόνες που είδε να την σοκάρουν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων χαρακτήρισε καθοριστικό περιστατικό τον θάνατο της Ίριδας.

Ίριδα

«Ήδη οι δύο πραγματογνώμονες συμφωνούν πλέον στον ασφυκτικό θάνατο για την Ίριδα. Η υπόθεση της Ίριδας θα ξεκαθαρίσει πάρα πολλά θέματα και ανακριτικά.

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι έψαχνε άλλες θανατηφόρες ουσίες, ο συνήγορός της δήλωσε ότι πριν 6 – 7 μήνες χορηγήθηκε κεταμίνη στο παιδί, άρα νομίζω είναι αστοχία που δεν έψαξε την κεταμίνη, αλλιώς πρέπει να συνεννοούνται μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Λέων εξήγησε ότι είναι καθοριστικό περιστατικό της υπόθεσης η Ίριδα, «πρώτον γιατί φαίνεται θα υπάρχει ομοφωνία όλων των ιατροδικαστών, που είναι πολύ σημαντικό για την υπόθεση, καθώς δεν θα υπάρχει αντεπιχείρημα, με την έννοια ότι δε θα έχουν παρεμβληθεί άλλες ιατρικές ενέργειες γιατί μιλάμε για βρέφος που κατέληξε μόνο του».

«Οι άνθρωποι που ήταν στο χώρο όταν κατέληξε, έχουν δηλώσει και οι δύο ποιοι είναι» τόνισε. Η 3,5 ετών Μαλένα πέθανε το Μάρτιο του 2019, με το θάνατό της να αποδίδεται σε ηπατική ανεπάρκεια.

Η μόλις 6 μηνών Ιριδα πέθανε το Μάρτιο του 2021 στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

«Υπάρχει η πληροφορία ότι μετά το θάνατο της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή αν μπορεί να φανεί αν ο θάνατος του βρέφους προέρχεται από ασφυξία.

Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου στο Mega.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Καύσιμα: Aνοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση – Πως θα κάνετε την δήλωση

Her News

Ειρήνη Παππά: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός

Her News b

Σχολεία: Σήμερα η πρεμιέρα – Τι χρειάζεται για να προσέλθουν στις αίθουσες – Τι ισχύει σε περίπτωση κρούσματος

Her News b