HerNews.gr
Beauty

Τριπλός καθαρισμός: Πες μας τον τύπο της επιδερμίδα σου να σου πούμε αν θα σε βλάψει

Τριπλός καθαρισμός
O καθαρισμός προσώπου είναι το Α και το Ω για την περιποίηση της επιδερμίδας και τα βήματα που θα ακολουθήσεις είναι συγκεκριμένα στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς.
Τριπλός καθαρισμός
Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας σου, η εντατική skincare ρουτίνα είναι σίγουρα κάτι που σς αφορά και ο καθαρισμός και η ενυδάτωση αυτής είναι προτεραιότητα σου.

Ο τριπλός καθαρισμός μπορεί να φέρει την ισορροπία στο δέρμα σου.

Ωστόσο, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή, διότι μπορείς να δημιουργήσεις αρκετά προβλήματα και ερεθισμούς στο δέρμα σου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως το micellar water δε χρειάζεται να εντάσσεται τόσο συχνά στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Ωστόσο, μπορεί να αφαιρέσει γρήγορα τα μακιγιάζ και τους ρύπους.

Ο τριπλος καθαρισμός προσώπου αφορά την εφαρμογή του καθαριστικού, το μασάζ και το ξέβγαλμα αυτού.

Αν λοιπον ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν κανονικό δέρμα και εφαρμόζεις σωστά τα προϊόντα περιποίησης σου, όπως είναι το SPF και η ενυδατική σου, τότε ο τριπλός καθαρισμός είναι ασφαλής. Αυτό που χρειάζεσαι σίγουρα είναι ένα απαλό καθαριστικό προσώπου.

Από την άλλη πλευρά, αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε πρέπει να αποφύγεις έναν τέτοιο καθαρισμό. Ποιος είναι ο λόγος; Οι ερεθισμοί που μπορούν να δημιουργηθούν και φυσικά η ξηροδερμία που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσει.

Τριπλός καθαρισμός

Ακόμη, τα δέρματα με τάσεις ακμής είναι απαγορευτικό να πραγματοποιούν τη διαδικασία του τριπλού καθαρισμού, διότι έτσι παράγουν περισσότερα έλαια. Έτσι, εντείνεται η ακμή. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Split French: Το νέο γαλλικό που μας έχει κλέψει τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι

HerNewskl

Critics Choice Awards 2024: Τα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε

HerNewskl

Αυτή είναι η ποσότητα ρετινόλης που πρέπει να χρησιμοποιείτε & τι συμβαίνει εάν το παρακάνετε

HerNews ka