HerNews.gr
Διασκέδαση

Coachella 2022: Το πιο fashion μουσικό φεστιβάλ επέστρεψε

coachella

Το Coachella είναι πολύ περισσότερα από ένα μουσικό φεστιβάλ..

Τέτοια εποχή κάθε χρόνο, μόλις έχει ολοκληρωθεί το Coachella Festival. Ανεπίσημα, το φεστιβάλ που διεξάγεται από το 1999 στο Empire Polo Club του Indio της Καλιφόρνια, σημαίνει και την έναρξη της συναυλιακής σεζόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλος ο πλανήτης κατά τη διάρκεια των δύο Σαββατοκύριακων που διεξάγεται ασχολείται με αυτό. 

Coachella 2022

Φέτος, το Coachella Music and Arts Valley Festival διοργανώθηκε στο The Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια από τις 15 έως τις 17 Απριλίου και από τις 22 έως τις 24 Απριλίου. Οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες επανήλθαν κάνοντας ευφάνταστα looks. Διασκέδασαν «όπως παλιά» όταν οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή. Υπολογίζεται μάλιστα ότι περίπου 125 χιλιάδες fans βρέθηκαν στην «έρημο» για να ακούσουν live τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες με τις μάσκες να μην είναι υποχρεωτικές.

festival

Το Coachella style 

Φέτος όλα μιξαρίστηκαν ευφάνταστα με τα neon χρώματα, τις έντονες αποχρώσεις και τα  prints. Φυσικά, οι bohemian αναφορές δεν έλειψαν από τα looks των παρευρισκομένων του Coachella 2022 που είναι η ανεπίσημη «στολή» των μουσικών φεστιβάλ. Έτσι, είδαμε αρκετά denim ρούχα και ρούχα με κρόσσια και καουμπόικες μπότες. Μόνο που αυτή τη φορά είχαν ένα πιο “διαφορετικό” χαρακτήρα. Αυτό, συνδυάστηκε με το αβίαστο sexiness που είχαν οι περισσότερες εμφανίσεις του Coachella 2022. Διάφανα υφάσματα, crop tops και bralettes είχαν κύριο ρόλο. Το όλο mood της φετινή χρονιάς ήταν η σεξουαλική απελευθέρωση. 

coachella

Το Coachella beauty

Neon, glitter, στρας, crystal eye looks,  ζωηρά χρώματα στα μάτια, space buns, πολύχρωμες μακριές πλεξούδες, έντονες λάμψεις στο πρόσωπο και χρωματιστά eyeliner looks είναι μόνο μερικά από τα beauty looks που είδαμε στο φετινό Coachella και επιβεβαιώνουν την τάση που θέλει να μπορείς να δημιουργείς ελεύθερα, όποιο μακιγιάζ σε εκφράζει.

coachella

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Materia Prima: Το wine bar στο Παγκράτι που φτιάχνει τα βράδια μας

Her News

El Chapo: Άνοιξε και πάλι το αγαπημένο μας Cocktail Bar

Her News

Sicario: Ακόμα μία μουσική έκπληξη από τον ξεχωριστό καλλιτέχνη

HerNews ka