HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Είμαστε μαζί ή απλά βγαίνουμε ραντεβού;

couple

Όλες οι σχέσεις είναι διαφορετικές και ο καθένας θέτει τους δικούς του κανόνες. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας παγκόσμιος νόμος που να υπαγορεύει εάν δύο άτομα είναι σε μια σχέση ή απλώς βγαίνουν ραντεβού.

Αλλά σε γενικές γραμμές, πρέπει να γίνει μια κουβέντα ώστε και οι δύο άνθρωποι να είναι στην ίδια σελίδα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια ότι το στάδιο των γνωριμιών σας έχει εξελιχθεί σε πραγματική σχέση, ακόμα κι αν δεν έχετε βάλει ακόμη ταμπέλα σε αυτό. Δείτε τα παρακάτω για να καταλάβετε αν είστε ακόμα στην κατάσταση των “ραντεβού”:

pexels

Αποκλειστικότητα

Οι σχέσεις τείνουν να είναι αποκλειστικές. Εάν αυτός που βγαίνετε  βγαίνει επίσης με άλλα άτομα, πιθανότατα δεν θεωρούν ότι έχουν σχέση μαζί σας. Φυσικά, η εξαίρεση είναι όταν οι άνθρωποι μπαίνουν σε ανοιχτές σχέσεις. Εάν είστε σε σχέση με κάποιον που βλέπει επίσης άλλους ανθρώπους, αυτό σχεδόν πάντα θα γνωστοποιείται εκ των προτέρων.

Η διάρκεια

Για πολλούς ανθρώπους, το στάδιο γνωριμιών είναι ένα βραχυπρόθεσμο πράγμα. Βγαίνεις με κάποιον για λίγο και αν σου βγει, μπαίνεις σε σχέση. Αν όχι, σταματάτε να βλέπετε ο ένας τον άλλον. Σπάνια οι άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού μακροπρόθεσμα, για χρόνια, χωρίς να έχουν επίσημη σχέση. Μερικές φορές, ένα άτομο θα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει μαζί σας και να σας πει ότι δεν ψάχνει για σχέση. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι θέλουν τα καλά μέρη μιας σχέσης χωρίς τη δέσμευση.

couple

Το πρόγραμμα

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για κάποιον με τον οποίο βγαίνουν, συνήθως εννοούν ένα άτομο με το οποίο βγαίνουν πραγματικά ραντεβού. Δεν έχει σημασία αν αυτά τα ραντεβού είναι στο σπίτι ή έξω. Τα ραντεβού τείνουν να περιστρέφονται γύρω από προγραμματισμένες ημερομηνίες. Μια σχέση, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει να περνάτε χρόνο μαζί χωρίς περιορισμούς στο μέρος και την ώρα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί οι άντρες δεν φορούν προφυλακτικό

Her News b

Σχέσεις: 5+1 λόγοι που οι γυναίκες επιλέγουν να είναι single

HerNews ka

Σχέσεις: Τι πραγματικά ψάχνουν οι άντρες;

Her News b