HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Top Gun Maverick: Έτσι εκπαιδεύτηκαν οι ηθοποιοί (video)

top gun maverick

Το Top Gun Maverick είναι μια από τις πιο απαιτητικές ταινίες στα γυρίσματά της. Οι ηθοποιοί με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, εκπαιδεύτηκαν ως πιλότοι σε ένα τρίμηνο πρόγραμμα για να μπορέσουν να ενσαρκώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο τους.

Κάνοντας πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Μαΐου, το Top Gun Maverick, αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό με την άψογη ερμηνεία των ηθοποιών. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Τομ Κρουζ, θέλοντας να είναι το cast άψογα προετοιμασμένο, οργάνωσε την εκπαίδευσή τους, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, σε πιλοτικό πρόγραμμα.

top gun maverick

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι οι ηθοποιοί, τη μαγεία του να πιλοτάρουν για πρώτη φορά, καθώς και τις παράλληλες δεξιότητες που καλούνται ν’ αποκτήσουν (χειρισμός κάμερας).

Τρυπώνοντας πίσω από τις κάμερες, θα δούμε όλη την εξέλιξη στην εκπαίδευσή τους, την έκρηξη αδρεναλίνης και θ’ ανακαλύψουμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις προσωπικά, ρεαλιστικά βιώματα, του ρόλου του οποίου ενσαρκώνεις, ώστε να έρθεις πιο κοντά σε αυτόν.

Ας δούμε το βίντεο

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους 25 Μαΐου, από την Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία Top Gun Maverick

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Sex and the City: Ο λόγος που άργησε να αποκαλυφτεί το όνομα του Mr Big

Her News

Άννα Βίσση – Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Μία μοναδική συναυλία για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

HerNews ka

Σιωπηλός Δρόμος: Η Νέα Σειρά του Mega που θα σε κάνει να αφήσεις το Netflix !

Her News