HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Σκορδά: “Kαμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο”

Φαίη Σκορδά

H Φαίη Σκορδά στη σημερινή εκπομπή της δε μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της, ενώ έκανε και αρκετές σημαντικές αποκαλύψεις.

Φαίη Σκορδά

H κάμερα της εκπομπή της του ΑΝΤ1 συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο. Το γνωστό μοντέλο ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή αυτό, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, αφού πολλοί άνθρωποι της showbiz δεν απαντούν καν στα τηλέφωνα. Έτσι, ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

 “Θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και σαν πρέσβειρα του ‘Make a Wish’ και την Ηλιάνα. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το “Make a Wish” τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι και η Χριστοπούλου έκλεισε εισιτήρια, είπε αμέσως ότι θα πάνε, πήρε την Ηλιάνα το ήθελε και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει”.

Φαίη Σκορδά

Στη συνέχεια, δήλωσε ανοιχτά πως “κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο. Γι’ αυτό το λόγο το λέω. Δεν μου επιτρέπεται. Δεν μπορώ να το κάνω εκ θέσεως. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές”.

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Λιβάνης: Όλα όσα είπε για την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Her News b

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πρώτα μου αρέσει το σεξ μετά το φαγητό και μετά ο ύπνος»

HerNews ka

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Δημήτρη Μπάση

Her News