HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπο της στους  «Πρωταγωνιστές» – Δείτε το trailer

paliospirou

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι έτοιμη να δείξει για πρώτη φορά στον κόσμο το πρόσωπο της , μετά την τραγική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Η ίδια είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη  «Πρωταγωνιστές» , στον Alpha. 

Η γυναίκα που συγκίνησε το πανελλήνιο με τη δύναμη ψυχής της, Η Ιωάννα Παλιοσπύρου , θα μιλήσει για όλα στους «Πρωταγωνιστές».

paliospirou

Το επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη 28 Απριλίου, ενώ το trailer της εκπομπής παίζει ήδη στον αέρα του Alpha.

“Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία” λέει η Ιωάννα στο trailer. Για πρώτη φορά βλέπουμε την έκταση των εγκαυμάτων στο σώμα της. Για πρώτη φορά ακόμα , θα μας δείξει το πρόσωπο της χωρίς την μάσκα. 

Δείτε το trailer ΕΔΩ! 

Το χρονικό της επίθεσης

Ήταν το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, όταν ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας, μια γυναίκα που φορούσε περούκα με μαύρα μαλλιά και μάσκα στο πρόσωπό της για να μην είναι αναγνωρίσιμη (Εφη Κακαράντζουλα), την περίμενε κρυμμένη στην είσοδο της πολυκατοικίας και υλοποίησε το σχέδιό της. Κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας και την υπέβαλε σε έναν ατελείωτο γολγοθά προκειμένου να ζήσει κάποια στιγμή σαν φυσιολογικός και λειτουργικός άνθρωπος.

paliospirou

Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα μεγάλωσε στην Αμφιλοχία. Καθώς ήταν άριστη μαθήτρια έφυγε από το Λουτρό Αμφιλοχίας και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και να βελτιώσει τη ζωή της. Πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.  Η οικογένειά της δεν ήταν ευκατάστατη. Για αυτό κάποια περίοδο η ίδια χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα στην Αθήνα.  Κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της και αμέσως άρχισε να εργάζεται ως λογίστρια σε εταιρείες και με στόχο να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Αλλά και να υλοποιήσει να όνειρά της που ήταν να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα-MAD VMA 2022 : To Το cyber- space look της και το μαύρο καρέ hair look που έκλεψε την παράσταση

HerNewskl

Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Έχασα 20 κιλά γιατί νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό”

Her News b

ΕΡΤ Backstage: Δείτε ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής

HerNews ka