HerNews.gr
Social News

Adriana Lima: Η εμφάνιση της στο show του Alexander Wang με φουσκωμένη κοιλίτσα

Adriana Lima

H Adriana Lima περνάει από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και έκανε για ακόμη μια φορά μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Adriana Lima

Αρχικά, το διάσημο μοντέλο περιμένει τον ερχομό του παιδιού της με τον σύντροφο της και σκηνόθετη, Andre Lemmers. Mάλιστα, η Adriana Lima αποκάλυψε τον φύλο του τρίτου παιδιού της, που είναι αγοράκι. Εκείνη περπάτησε στο show του Alexander Wang στο Los Angeles με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Πιο συγκεκριμένα ο Alexander Wang παρουσίασε τη Fall/Winter 2022 συλλογή του, αφού απείχε από τις παρασέλες για τρία χρόνια. Ο λόγος ήταν πως πως είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση.
Με τίτλο “Fortune City” του ήταν εμπνευσμένο από την ασιατική, αλλά και την αμερικανική κουλτουρα. Η αφορμή που έλαβε χώρα στην Chinatown ήταν για να στηρίξει όσους είχαν ταλαιπωρηθεί από την πανδημία.
Adriana Lima

H Adriana Lima στο show ήταν για ακόμη μια φορά άκρως εντυπωσιακή.

To 40χρονο πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με cut outs, όπου και απέδειξε το πόσο της ταιριάζει η εγκυμοσύνη. Οι μαύρες ψηλές μπότες σε συνδυασμό με το καφέ κραγιον της έκαναν την εμφάνιση της μοναδική. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by çaklıtmag (@karamellicikolatm)

 

Νεότερα Άρθρα

Espresso Home Edition: Τι προέλευση να διαλέξω;

Her News

Sarah Jessica Parker: Ποιος ήταν ο λόγος που δεν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο για τον Mr Big;

HerNewskl

Κάτια Ταραμπάνκο: Είναι Φουλ ερωτευμένη με τον Τεό της

Her News