HerNews.gr
Beauty

Hair frosting: H τεχνική μαλλιών που ήρθε να αντικαταστήσει το balayage

Hair frosting

To hair frosting είναι το νέο trend στις τεχνικές μαλλιών που ήρθε να αντικαταστήσει επάξια την κλασσική τεχνική του balayge.

Hair frosting

To balayage ήταν η πιο safe τεχνική για όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν στιλ. Η συγκεκριμένη τεχνική δημιουργεί φυσικό τελειώμα ξανοίγματος στα μάλλια και πήρε τη θέση των ανταύγειων. Η τεχνική του balayage δημιουργείται με κοφτές κινήσεις και τρίχα- τρίχα, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. 

Ωστόσο, οι τάσεις των μαλλιών αλλάζουν και ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις τη must-have τεχνική hair frosting.

 

Το hair frosting αποτελεί μια από τις πιο low maintance τεχνικές και δε χρειάζεται να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο μια φορά τον μήνα. Επίσης, την έχουν λατρέψει ήδη όλες οι celebrities του Hollywood.  Κυρίως χρησιμοποιείται σε ψυχρές αποχρώσεις ξανθών μαλλιών και απλώνονται απαλά και μεθοδικά σε μεγάλο μήκος των μαλλιών σου. Το 3D εφέ που δημιουργείται είναι μοναδικό και ταιριάζει ακόμη και στις καστανές.

Hair frosting

Δε βάφεις βέβαια όλο το μήκος των μαλλιών σου αλλά δημιουργεί ένα υπέροχο sunkissed φινίρισμα και μοναδικές αντιθέσεις. Το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό και δε γίνεται σε καμία περίπτωση χρήση αλουμινόχαρτων. 

Η διαφορά του hair frosting με το balayage

Aρχικά, η συγκεκριμένη τεχνική μαλλιών απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που έχουν ψυχρούς ή ξανθούς τόνους. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν ομοιόμορφες αντιθέσεις. Από την άλλη πλευρά, το balayage χρειάζεται πιο ζεστους τόνους.

Νεότερα Άρθρα

Pamela Anderson: Ποζάρει και πάλι χωρίς μακιγιάζ για εξώφυλλο περιοδικού & είναι πιο λαμπερή από ποτέ

HerNews ka

Teddy Bear Blonde: Βρήκαμε το πιο φωτεινό ξανθό χρώμα στα μαλλιά

HerNewskl

Το Glazed Blush είναι εδώ για να κυριαρχήσει στις τάσεις του φετινού μακιγιάζ

HerNews ka