HerNews.gr
Social News

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογήθηκε πως «ο έρωτας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αλλά όχι και τον μεγαλύτερο. Έχω περάσει και τέσσερα χρόνια μόνη μου, από επιλογή, γιατί ήθελα να καθαρίσω από πράγματα που με απασχολούσαν, να μπω σε μια επόμενη σχέση πιο καθαρή ως άνθρωπος.

Οι γονείς μου είχαν έναν μακρύ και αγαπημένο γάμο. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το θεωρούσα λίγο άπιαστο ιδανικό. Ήταν πολύ ερωτευμένοι, πάντα ο ένας με τον άλλον».

«Τους θυμάμαι να χορεύουν ταγκό στο εξοχικό μας, θυμάμαι τον μπαμπά μου να στέλνει λουλούδια στη μαμά μου, να της δίνει δωράκια, πολύ ρομαντικά πράγματα, τα οποία στη δική μου τη γενιά και εποχή δεν ήταν εύκολο να τα βρεις. Οπότε ήταν λίγο δύσκολο να έχω μια τέτοια μακροβιότητα στις σχέσεις μου. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω στο «για πάντα» γενικά διατί πιστεύω ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Όλα αλλάζουν. Πιστεύω ότι και στις σχέσεις των γονιών μου σίγουρα άλλαξαν πράγματα, απλά ο έρωτας εξελίχθηκε σε αγάπη, σε τρυφερότητα, σε συντροφικότητα» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη συνέντευξη της.

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο περιοδικό Gala και την δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή εξομολόγηση στον γιό της – «Η ζωή πριν από εσένα δεν μου λείπει καθόλου»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Ξεκίνησε couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Για να μη σκοτωνόμαστε συνέχεια»

HerNews ka

Έπαυλη 5,8 εκ. ευρώ αγόρασε ο Ντι Κάπριο στη μαμά του

Her News