HerNews.gr
Σχέσεις

Πρώτο Ραντεβού: Ποιοι είναι οι “κανόνες” που πρέπει να ακολουθήσεις;

Υπάρχουν κανόνες για το πρώτο ραντεβού; Φυσικά και υπάρχουν! Αλλά όλοι πηγάζουν από μέσα σου..

Πως λοιπόν θα ετοιμαστούμε σωστά για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβου; Ας δούμε τους κανόνες 1 προς 1:

Be yourself 

Η καλύτερη αρχή που μπορείς να κανείς με έναν άνθρωπο είναι να βασίσεις την σχέση σας στην ειλικρίνεια. Να εκφράζεσαι ελεύθερα και να μοιράζεσαι τις απόψεις σου χωρίς δισταγμούς. Μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν.

Να είσαι ευγενική

Δεν μπορείς μέσα σε λίγες ώρες ξαφνικά να αποκτήσεις τρόπους. Οπότε αυτή η συμβουλή είναι για λίγες και εκλεκτές που η ευγένεια πηγάζει έμφυτα από μέσα τους. Στα μάτια ενός άνδρα αυτόματα γίνεσαι πιο όμορφη αν συμπεριφέρεσαι με ευγένεια στους γύρω σου και ξέρεις πως να κινηθείς στον χώρο με λεπτότητα και φινέτσα.

Μην μιλάς μόνο εσύ

Ο σκοπός του ραντεβού είναι να γνωριστείτε. Αυτό δεν θα συμβεί αν μιλάς ακατάπαυστα. Δικαιολογείται λόγω του άγχους εκείνη την στιγμή, αλλά θα σου εξασφαλίσει μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό ρώτησε τον για ό,τι σε ενδιαφέρει να μάθεις. Το ραντεβού θα αποκτήσει αμέσως νόημα και για τους δύο και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς σας δεν θα βαρεθεί.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Μπορεί να νομίζεις πως οι άνδρες δεν κοιτάνε πολύ την λεπτομέρεια, αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι που σε ξεχωρίζει στα μάτια τους. Δεν χρειάζεται να πας ντυμένη και βαμμένη υπερπαραγωγή επειδή είναι το πρώτο σας ραντεβού. Κατά γενική ομολογία το απλό είναι και το πιο όμορφο. Ό,τι και να φορέσεις σημασία έχει να είσαι ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Ο καλύτερος τρόπος να τσακωθείς με τον σύντροφό σου, σύμφωνα με ψυχολόγους

Her News

Κακοποιητική Συμπεριφορά: Ο κύκλος με τα 3 “Ε”

Her News b

Γιατί ερωτεύεσαι αυτόν που δεν σε θέλει!

Her News b