HerNews.gr
Beauty

Μπούκλες: Με αυτούς τους τρόπους θα “κρατάνε” περισσότερο

curls

Οι μπούκλες είναι κάτι που πολλές γυναίκες θα θέλαμε να έχουμε. Κάποιες από εμάς τις έχουν φυσικές, άλλες όμως αναγκαζόμαστε να σπαταλάμε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να τις δημιουργήσουμε.

Και αφού έχουμε ξοδέψει τόσο κόπο, πως θα τις κρατήσουμε για ώρες; Ειδικά αν τα μαλλιά μας είναι φυσικά ίσια, οι μπούκλες πέφτουν πολύ εύκολα. Υπάρχουν όμως τρόποι για να μπορέσουμε να τις κρατήσουμε ακόμα και μέρες. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε πολύ, κάποια συγκεκριμένα πράγματα, και κάποιες συνήθειες. Ας δούμε λοιπόν πως θα επεκτείνουμε την διάρκεια ζωής που έχουν οι μπούκλες μας.

curls

Μην χρησιμοποιείς μαλακτική 

Το λούσιμο πριν το συγκεκριμένο χτένισμα δε θα πρέπει να περιλαμβάνει τη μαλακτική κρέμα ή τη μάσκα μαλλιών σου. Οι ενυδατικές τους ιδιότητες χαρίζουν άνεση, ελαστικότητα και μαλακώνουν την τρίχα, γεγονός που θα κάνουν τις μπούκλες σου να πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος. Για αυτό, επέλεξε να λουστείς με ένα απλό σαμπουάν που ταιριάζει στην τρίχα σου.

Προσοχή στην θερμότητα

Ακόμα και η θερμοκρασία που θα καθορίσεις στο ψαλίδι για τις μπούκλες προσθέτει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθειά σου. Αν τα μαλλιά σου, λοιπόν, είναι κανονικά προς λεπτά, πρόσεξε να μη ξεπεράσεις το όριο των 250 βαθμών.Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και για άλλα χτενίσματα..

curls

Πες ναι στις μικρές μπούκλες

Αν και λατρεύεις τις χαλαρές, ανέμελες και μεγάλες μπούκλες μην τρομάζεις με τις μικρές και σφιχτές, αφού σε λίγη ώρα θα έχουν φτάσει στο επιθυμητό σχήμα και θα παρατείνεις με αυτόν τον τρόπο τη διάρκεια ζωής τους.

Μην τις πιάνεις

Το τεράστιο και καθοριστικό λάθος που κάνουμε είναι όταν πιάνουμε τα μαλλιά μας συνεχώς. Με αυτό, δυστυχώς βάζουμε το λιθαράκι μας στη λιπαρότητα και καταστρέφουμε τη δημιουργία μας. Την επόμενη φορά που θα παίξεις ανέμελα μαζί τους ξανασκέψου το καλά. Ξέρουμε ότι είναι δελεαστικό, αλλά κρατήσου όσο περισσότερο μπορείς. 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα αιθέρια έλαια για το δέρμα, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Her News

Υαλουρονικό οξύ vs ρετινόλη: Ποια είναι η επιλογή που σας ταιριάζει;

HerNewskl

Μακιγιάζ: Υιοθέτηστε το πιο φρέσκο makeup look με κεράσια!

HerNewskl