HerNews.gr
Social News

Megan Fox: Όσα υποστήριξε για την απόφαση του γιου της να φοράει φορέματα

Megan Fox

Η Megan Fox δείχνει με κάθε τρόπο πλέον την αδυναμία που έχει στα παιδιά της και πως προτεραιότητα για εκείνη είναι τα παιδιά της.

Αυτήν την φορά εκείνη θέλησε να τονίσει το γεγονός πως επιθυμεί να τα αφήνει να εκφράζονται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Αφορμή για αυτό στάθηκε το ότι ο 9χρονος γιος της από τότε που ήταν δυο ετών ήθελε να φοράει φορέματα. 

Megan Fox

Σε συνέντευξη της μάλιστα είχε αναφερθεί στη μητρότητα και στην ταυτότητα των φύλων. Αρχικά, η Megan Fox δήλωσε οτι το σχολείο που επέλεξε είχε ως γνώμονα να έχουν οι γονείς παρόμοιες αντηλίξεις. Επίσης ανέφερε πως “γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, αλλά η γνώση τους για αυτό είναι περιορισμένη. Ήξερα όταν ήταν μικρά ότι ήθελα να τους προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορούσα. Ειδικά περιορίζοντας την έκθεσή τους στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, έχω κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν διατηρήσει την αθωότητά τους με πολλούς τρόπους. Αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τα προστατεύω για πάντα, εντούτοις έχω ένα παιδί ΄που υποφέρει”.

Όσο για την απόφαση του γιου της να ντύνεται με φορέματα, εκείνη υποστήριξε ότι “έχω πολλές ανησυχίες για αυτό, γιατί απλά θα ευχόμουν η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Παρόλο που το παιδί μου είναι τόσο γενναίο και ξέρω πως έχει διαλέξει αυτό το ταξίδι για ένα λόγο. Απλά είναι δύσκολο σαν μαμά.Αγόρασα βιβλία για αυτό το θέμα” για να συζητήσει και να μάθει τα πάντα για αυτό. 

Megan Fox

“Κάποια από τα βιβλία είναι γραμμένα από transgender παιδιά. Κάποια είναι για το πως μπορείς να είσαι αγόρι και να φοράς φορέματα. Μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσω των ρούχων όπως θέλεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική σου ταυτότητα. Δεν μπορώ να ελέγξω τον τρόπο που οι άλλοι αντιδρούν στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ελέγξω τα πράγματα που τα άλλα παιδιά έχουν μάθει και επαναλαμβάνουν σε αυτά. Για αυτό δεν βάζω τα παιδιά μου στο Instagram και στα social media”.

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Έκανε για δεύτερη φορά πλαστική επέμβαση στη μύτη της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο»

Her News b

Βίκυ Κουλιανού: Ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο για την αγάπη που δέχτηκε

Her News