HerNews.gr
Health

Πρωινό Ξύπνημα: Κι όμως μπορεί να γίνει ευχάριστο

morning

Το πρωινό ξύπνημα διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, παραμένει όμως ένα καθοριστικό σημείο στην ημέρα μας. Θα ήταν άδικο άλλωστε, να μην παραδεχτούμε πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», το ίδιο φυσικά και η ανάποδη. 

Μπορεί μέχρι σήμερα να νομίζαμε πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βελτιώσουμε τα συνήθως… ζόρικα πρώτα λεπτά της νέας ημέρας, όμως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε. Ακόμη και αν δεν ανήκουμε στην κατηγορία των «πρωινών» τύπων, παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές, οι οποίες υπόσχονται να μας απαλλάξουν από τα επίμονα «snooze» του ξυπνητηριού μας, βελτιώνοντας και κάνοντας πολύ πιο εύκολα το πρωινό μας ξυπνήμα.

morning

Βάλε το ξυπνητήρι πιο μακριά  από το κομοδίνο 

Ο στόχος είναι να μην πατηθεί το κακό κουμπί του snooze. Έτσι η λύση είναι να ακούσουμε το ξυπνητήρι μεν αλλά να μην έχουμε πρόσβαση σε αυτό δε.Για αυτόν τον λόγο το τοποθετούμε σε ένα σημείο που δεν φτάνει το χέρι μας, έτσι ώστε να αναγκαστούμε να σηκωθούμε για να το κλείσουμε.  

Συγχρόνισε την καφετιέρα σου με το ξυπνητήρι σου  

Η μυρωδιά του φρέσκου καφέ το πρωί, είναι ίσως το μοναδικό στοιχείο που μας δίνει τη δύναμη να αφήσουμε τη ζεστασιά και ασφάλεια του κρεβατιού μας. Για να βγούμε στον έξω κόσμο..  Έτσι, ρυθμίζουμε τη καφετιέρα μας να ενεργοποιείται την ώρα που πρέπει να σηκωθούμε. Ίσως και λίγο πριν, ώστε με το που ανοίξουμε τα μάτια μας, να μας έρθει η γλυκιά και υπέροχη ευωδία της καφεΐνης.  

morning

Κρύο νερό 

Στις ταινίες οι λαμπερές πρωταγωνίστριες, με το που σηκώνονται από το κρεβάτι τους, πηγαίνουν και γεμίζουν την μπανιέρα τους και απολαμβάνουν ένα μπάνιο. Ναι, όταν λέω κρύο νερό εννοείται πως δεν μιλάω για αυτό. Το μπάνιο θα έρθει, αφού πιούμε την πρώτη γουλιά καφέ. Έτσι, με το που χτυπάει το ξυπνητήρι, έχουμε στο κομοδίνο ένα ποτήρι με κρύο νερό. Με το που πιει ο κοιμισμένος σου οργανισμός το κρύο νερό, αυτό ήταν, ξύπνησες. 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Πως να απαλλαγείτε από το συνάχι;

Her News

Κούραση: Αυτές οι τροφές σου “κλέβουν” την ενέργεια

Her News b

Που οφείλεται η φαγούρα μετά την σεξουαλική επαφή;

Her News b