HerNews.gr
Beauty

Botox: Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για την ενέσιμη θεραπεία;

botox

Το botox είναι μία ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αισθητική χειρουργική για την μείωση των ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπο.

Το botox είναι υψηλής καθαρότητας εκχύλισμα της Βοτουλινικής τοξίνης Α το οποίο ενίεται στους μυς του προσώπου για την εξομάλυνση των ρυτίδων και των γραμμών. Συνηθέστερα χρησιμοποιείται στις ρυτίδες του μετώπου, στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), και ανάμεσα στα φρύδια. Η θεραπεία με το Μπότοξ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για ανόρθωση φρυδιού.

botox

Σε ποια ηλικία μπορείτε να ξεκινήσετε τα botox;

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει μια γυναίκα την θεραπεία με botox δεν είναι συγκεκριμένη, εξαρτάται από την ίδια και τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου της. Συνήθως ξεκινά μια τέτοια εφαρμογή στην ηλικία των 30-35 ετών. Άλλωστε αυτή είναι η ηλικία που τις περισσότερες φορές αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες λεπτές γραμμές στο πρόσωπο.

Μια γυναίκα που βρίσκεται στην ηλικία αυτή μπορεί να επίσης να πραγματοποιήσει προληπτικά την εφαρμογή με μπότοξ. Προλαμβάνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την εμφάνιση πιο έντονων ρυτίδων στο μέλλον. Στις γυναίκες νεαρής ηλικίας συνιστάται να αποφεύγονται οι υπερβολές και να τοποθετείται μικρή ποσότητα του ενέσιμου υλικού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Επίσης στις ηλικίες των 25-30, το botox μπορεί να εφαρμοστεί για να βελτιώσει τις περιοχές γύρω από τα μάτια, ‘ανοίγοντας’ το βλέμμα και βοηθώντας στην ανόρθωση της γωνίας του ματιού.

botox

Τι ισχύει για τις πολύ νεαρές ηλικίες;

Γενικά αυτό που συνιστάται σε γυναίκες νεαρής ηλικίας είναι να ακολουθούν εξατομικευμένες θεραπείες. Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Για αυτό και μια από τις βασικές ερωτήσεις στην πρώτη επίσκεψη με τον πλαστικό χειρουργό είναι σε ποια ηλικία βρίσκεστε ; Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης, για ένα φυσικό και ασφαλές αποτέλεσμα είναι οι γυναίκες να απευθύνονται σε ειδικούς και έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Αυτή είναι η αγαπημένη της αντιγηραντική μάσκα

HerNewskl

Tα αντηλιακά Sun Screen Velvet συγκεντρώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά

HerNewskl

Grammy 2024- Miley Cyrus: Αυτά τα skincare προϊόντα επέλεξε στα βραβεία!

HerNewskl