HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έπαθα ψυχοσωματικά και υπέφερα, έβγαλα και αυτοάνοσο”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε μεταξύ άλλων ανοιχτά για ένα θέμα υγείας με το οποίο και έχει έρθει αντιμέτωπη και στον τρόπο που το βιώνει.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε με τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκης στη σειρά που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε πως “εκ των υστέρων καταλαβαίνω πόσο ανούσιο ήταν όλο αυτό, το βίωνα τότε όλο αυτό το παράλογο της ιστορίας. Ήταν πάρα πολύ παραβιαστικό και πάρα πολύ δύσκολο. Το κάνει ακόμα δυσκολότερο το γεγονός ότι δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που αυτό που επεδίωκα ήταν η δημοσιότητα με κάθε κόστος. Δεν ήταν αυτό.

Και το πιο δύσκολο απ’ όλα ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι, ότι αυτό το προκαλείς εσύ ο ίδιος, ότι φωνάζεις τους παπαράτσι κλπ. Μου φαινόταν τραγικό”.

Όσο για το θέμα της υγείας της δήλωσε ότι “‘ημουν πάρα πολύ άσχημα, πρέπει να πέρασα κατάθλιψη, μη διαγνωσμένη. Έκλαιγα πολύ. Έπαθα ψυχοσωματικά και υπέφερα, έβγαλα και αυτοάνοσο. Γενικά ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη, τι να σου λέω τώρα”.

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: «Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη. Δεν έχω γεύση και όσφρηση»

Her News b

Μπέττυ Μαγγίρα ξέσπασε κατά του GNTM: “Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά”

HerNewskl

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει το LOVE IT – Έχω τα μάτια μου ανοιχτά

Her News