HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Ο σύντροφός σας θέλει να σας χωρίσει και αυτά είναι τα σημάδια

lonely

Νιώθετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί και να θέλει να σας χωρίσει; Μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα στην σχέση σας; 

Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει στη σχέση σας, δείτε μερικά σημάδια ότι θα σας χωρίσει στο πολύ κοντινό μέλλον.

Αισθάνεστε κάπως περίεργα

Το πιο συνηθισμένο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά είναι ότι κάτι δεν “στέκεται’ καλά ανάμεσα στους δυο σας πια. Συνήθως, αυτό είναι ένα σημάδι ότι είναι δυσαρεστημένος με το πώς πηγαίνει η σχέση. Εάν είστε σε θέση να το συζητήσετε, μπορεί να είστε ακόμα σε θέση να το σώσετε σε αυτό το στάδιο. Εάν δεν είναι πρόθυμος να ανοιχτεί για τα ζητήματά του, αυτό μπορεί απλώς να σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να προετοιμαστείτε.

Δεν προσπαθεί 

Με απλά λόγια, μερικοί τύποι δεν θα καταβάλουν καμία προσπάθεια για μια σχέση με την ελπίδα ότι το κορίτσι θα απογοητευτεί και θα χωρίσει μαζί τους. Δεν πρέπει να επωμιστείτε το 100% του βάρους της σχέσης πάνω σας. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και νικήστε τον μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.. αν θέλει ας σας χωρίσει εκείνος.

Κοιτάει αλλού..

Ψάχνει ενεργά νέα κορίτσια; Τον έπιασες στο Tinder να συζητάει με γυναίκες; Αν ψάχνει για άλλον σύντροφο, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απορρίψει μόλις τον βρει. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να σας απορρίψει, θέλετε πραγματικά έναν άντρα που να έχει μια παράλληλη σχέση;

Ανύπαρκτη σεξουαλική επιθυμία

Εάν ένας άντρας χάσει το ενδιαφέρον του στο να κοιμάται μαζί σας, είναι σημάδι ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ζωή του. Αυτό είναι ένα διπλά κακό σημάδι αν το σεξ είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος που σας δείχνει στοργή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί ερωτεύεσαι αυτόν που δεν σε θέλει!

Her News b

Σχέσεις: Να φεύγεις από ότι δεν σου κάνει καλό

HerNews ka

Έρευνα δείχνει τη συμπεριφορά που οδηγεί στην απιστία!

HerNewskl