HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Το κομμένο δάχτυλο & το τέλος ενός έρωτα

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Τζόνι Ντεπ επέλεξε την Άμπερ Χερντ για συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «The Rum Diary», το 2009. Η χημεία μεταξύ τους ήταν τόσο εκρηκτική που έγιναν πραγματικό ζευγάρι στην πρώτη τους ερωτική σκηνή. Το μίσος ακολούθησε αργότερα.

Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και 15 μήνες γαμήλιας συμβίωσης ο χωρισμός τους ήταν εξίσου επεισοδιακός. Με εκείνην να τον κατηγορεί για κακοποιητική συμπεριφορά και αυτόν να δηλώνει ότι εξαιτίας της έχασε… «τίποτα λιγότερο από τα πάντα».

Αυτές τις ημέρες ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ βρέθηκαν ξανά μαζί στην αίθουσα ενός δικαστηρίου της Βιρτζίνια. Επειδή ο διάσημος ηθοποιός θέλει να μάθει όλος ο κόσμος ότι οι κατηγορίες για ενδο-οικογενειακή βία που του προσάπτει η πρώην σύζυγός του είναι ψευδείς.

Αφορμή ένα άρθρο που έγραψε εκείνη, το 2018, στην εφημερίδα «Washington Post». Στο οποίο περιγράφει τους ξυλοδαρμούς και τη λεκτική βία που έχει ζήσει. Χωρίς να ξεκαθαρίζει ότι αναφέρεται στο γάμο της, αλλά φωτογραφίζοντας ως ένοχο τον 58χρονο σταρ.

Ο Ντεπ δηλώνοντας ότι θέλει να φύγουν από πάνω του οι οποιεσδήποτε υπόνοιες για κακοποιητική συμπεριφορά, που έχουν πληγώσει τα παιδιά του και έχουν ζημιώσει την καριέρα του, ζητά αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων.

Η 36χρονη ηθοποιός, από την πλευρά της, θέλει 100 εκατ. δολάρια. Επειδή κατηγορείται από τον πρώην σύζυγό της ότι κατασκεύασε την υπόθεση εναντίον του.

Η δικαστική σύνθεση και το κοινό που παρακολουθεί μανιωδώς τις σχετικές μεταδόσεις θλίβεται όταν ακούει ότι ο Ντεπ κακοποίησε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι τη Χερντ. Ύστερα από έναν έντονο καυγά τους και ότι εκείνη του έκοψε σχεδόν μισό δάχτυλο του χεριού του αφού πέταξε πάνω του δύο μπουκάλια βότκας.

Οι λεπτομέρειες για το πώς οι δύο τους έψαχναν στη συνέχεια το χαμένο δάχτυλο μαζί με τον γιατρό και τη νοσοκόμα που κλήθηκαν για τις πρώτες βοήθειες, προκαλούν κλαυσίγελο.. Ακριβώς όπως τα μηνύματα εκείνου προς τον φίλο του Πολ Μπέτανι για το ποια πρέπει να είναι η τύχη της μάγισσας στο πλευρό του.

«Ας κάψουμε την Άμπερ», λέει ο Ντεπ στον διάσημο φίλο του, και εκείνος του απαντά: «Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να την κάψουμε. Είναι καλή παρέα και όμορφη στο μάτι. Ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσουμε τη μέθοδο που αγαπούν οι Άγγλοι και να δούμε αν μπορούμε να την πνίξουμε. Τι λες; Πισίνα έχεις».

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Oι Φινλανδοί ο πιο ευτυχισμένος λαός στον κόσμο – Ποια τα 3 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ

Her News

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ναι» στην επιστροφή τους στην Ελλάδα ψηφίζουν οι αναγνώστες της Sunday Times

Her News

Τζέιμι Φοξ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να συνέβη σε εστιατόριο

HerNews ka