HerNews.gr
Διεθνή

Ελεν ΝτεΤζενέρις: Αυλαία έπειτα από 19 χρόνια – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Τα τελευταία γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής της πραγματοποίησε την Παρασκευή η Ελεν ντε Τζενέρις. Bάζοντας τέλος σε ένα τοκ σόου που παιζόταν από το 2003 και άλλαξε σε παγκόσμιο επίπεδο τα βραδινά show. 

Συγκινημένη η παρουσιάστρια Ελεν ντε Τζενέρις, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι «Σήμερα μαγνητοσκοπήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του The Ellen Show που προβάλλεται στις 26 Μαΐου».

Κάνει στη συνέχεια μια αναδρομή στην ιστορία της εκπομπής. Αλλά φυσικά και την προσωπική της ιστορία όπου είχε προκαλέσει ποικίλα αντιδράσεων. Η ντε Τζενέρις ήδη από τη δεκαετία του ‘90 είχε αποκαλύψει ανοιχτά ότι είναι λεσβία

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου το 2003, το iPhone δεν υπήρχε. Τα social media δεν υπήρχαν. Ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν ήταν νόμιμος. Βλέπαμε τον κόσμο να αλλάζει, άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε όχι» Αλλά ό,τι κι αν γινόταν, ο στόχος μου ήταν πάντα το show να είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να γελάσουμε για μια ώρα.

 Το να με προσκαλείτε στη ζωή σας ήταν το μεγαλύτερο προνόμιο της ζωής μου και μου έφερε απίστευτη χαρά. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ».

Πάντως τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο ρόδινα για την εκπομπή της ντε Τζενέρις καθώς ήλθαν στο φως καταγγελίες για καταχρηστική συμπεριφορά και τοξικό εργασιακό περιβάλλον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Timothée Chalamet

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Το κομμένο δάχτυλο & το τέλος ενός έρωτα

Her News b

Victoria Beckham: Μιλάει για τον γάμο της με τον David Beckham 24 χρόνια μετά

HerNews ka