HerNews.gr
Ελλάδα

Επίδομα βενζίνης: Ανοιχτή από σήμερα η πλατφόρμα για όλους

Συνεχίζεται η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα βενζίνης και από σήμερα Σάββατο 30/4 η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όλους ανεξάρτητα από τον αριθμό που λήγει ο ΑΦΜ τους.

Τις προηγούμενες ημέρες γίνονταν αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης, ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ.

Όσοι κατά την αίτηση τους επιλέξουν να πάρουν το χρηματικό μέσω μιας άυλης κάρτας που θα εκδίδεται από το gov.gr, θα λαμβάνουν bonus 5 ευρώ. Η αίτηση γίνεται στην πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr

Αίτηση μπορεί να κάνει κάθε φυσικό πρόσωπο συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020 έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ.

Τα στοιχεία των αιτήσεων επίδοματος βενζίνης – Έχουν υποβληθεί: 650.000 αιτήσεις

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα ή μοτοσυκλέτα-μοτοποδήλατο να είναι σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο, να μην οφείλονται γι’ αυτό τέλη κυκλοφορίας, και να υπάρχει τουλάχιστον ένα ποσοστό συνιδιοκτησίας ή να είναι σε leasing (πχ. από τον εργοδότη σας).

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη -Κατερίνας Σακελλαροπούλου: «Δεν περιμένω άμεσα αποτελέσματα, αλλά θα πετύχουμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Σαιν Ζιλ – Οι κατηγορίες και οι ποινές

Her News

Φωτιές: Αυξημένα πρόστιμα και άμεση φυλάκιση και για εμπρησμό από αμέλεια ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

HerNews ka