HerNews.gr
Social News

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τίτλοι τέλους μετά από 4 χρόνια από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Τίτλοι τέλους μετά από 4 χρόνια από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η πρόταση για το Asia Express του Star ήταν κάτι που το ήθελε πολύ κι έτσι σήμερα έριξε τη δική του αυλαία στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή, πηγαίνει σε κάτι που θέλει πάρα πολύ να κάνει. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά, οπότε αυτό θα γίνει. Σήμερα είναι η τελευταία του μέρα στην εκπομπή. Όμως, είναι τέσσερα χρόνια αυτά, είναι πάρα πολλά τα χρόνια και κλείνει ένας κύκλος. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ κυρίως για τη φιλία σου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τής απάντησε: «Κι εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ! Τέσσερα χρόνια είναι πολλά, όντως. Σε νιώθω οικογένεια, δεν σε νιώθω συνεργάτιδα ή ότι απλά πέρασαν τέσσερα χρόνια σε μια δουλειά. Περάσαμε πολλά, κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα… Ευχαριστώ για την υπομονή σου για όλα αυτά και όποιος έρχεται δίπλα σου παίρνει πάρα πολλά από σένα και δεν το λέω για δημόσιες σχέσεις και να σε καλοπιάσω. Σ’ αγαπώ».

Μετά την προβολή του βίντεο – αφιέρωμα που του έκαναν, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα καλύτερα και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα μας χάρισες τέσσερα χρόνια. Καλή επιτυχία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει σαν άλλη Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill» και προκαλεί

Her News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το μοναδικό δώρο που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της

HerNewskl

Super Κική: “Είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο”

HerNewskl