HerNews.gr
Beauty

Loose Powder: Κι όμως δεν είναι μόνο για το πρόσωπο

powder

Οι loose πούδρα είναι η ιδανική επιλογή για την λιπαρότητα που δημιουργεί το make up πάνω στο δέρμα μας. Είναι ένα must καλλυντικό που πρέπει όλες να έχουμε στο νεσεσέρ μας.

Ήξερες όμως ότι δεν είναι μόνο για να πουδράρουμε το πρόσωπο μας; Μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά θαύματα με λίγη loose πούδρα. Ας δούμε αναλυτικά: 

powder

  • Θες να δώσεις λίγη λάμψη στο ματ foundation ή την ενυδατική με χρώμα; Ανάμειξε ελάχιστη πούδρα λάμψης σε σκόνη με μερικές σταγόνες από το καλυπτικό σου και άπλωσέ το στο πρόσωπο ή ακόμα και στα σημεία που θες να δώσεις μεγαλύτερη λάμψη.
  • Δώσε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν σου και κάνε το χρώμα να παραμείνει αναλλοίωτο στα χείλη σου περνώντας με ένα πινελάκι ελάχιστη πούδρα πάνω από το κραγιόν που μόλις εφάρμοσες.
  • Για πιο μεγάλη ακρίβεια στην εφαρμογή του brow pencil, πριν ξεκινήσεις να βάφεις με αυτό τα φρύδια σου, χτένισέ τα ανοδικά με ένα χτενάκι που έχεις περάσει λίγη πούδρα. Αυτή η κίνηση θα σταθεροποιήσει με κάποιον τρόπο τις τρίχες στεγνώνοντάς τες έτσι ώστε να μπορείς να έχεις τον έλεγχο του μολυβιού και του αποτελέσματος, ενώ ταυτόχρονα το χρώμα θα μείνει σταθερό για περισσότερο.

powder

  • Η πούδρα μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες σου. Περίεργο κι όμως ισχύει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μια στρώση μάσκαρα σε αυτές, και στη συνέχεια να περάσεις ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα (το οποίο έχεις πρώτα βουτήξει στην πούδρα) κατά μήκος όλων των βλεφαρίδων. Ολοκλήρωσε το look με άλλη μια στρώση μάσκαρα.
  • Σου τελείωσε το dry shampoo; Μην ανησυχείς, καθώς μια loose powder μπορεί να το αντικαταστήσει επάξια. Απλά, πέρασε μικρή ποσότητα πούδρας στα δάχτυλά σου δουλεύοντας απαλά το προϊόν. Έπειτα χτένισε με αυτά τα μαλλιά σου. Η πούδρα θα αφαιρέσει τη λιπαρότητα! Ενώ θα δώσει λίγο παραπάνω όγκο στις ρίζες, όπως ακριβώς κάνει και το ξηρό σαμπουάν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ποιο είναι το πιο σημαντικό βήμα για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας αν είστε άνω των 40;

HerNewskl

Quiet luxury nails: To ιδανικό minimal μανικιούρ για μετά τις διακοπές

HerNewskl

Kylie Jenner: Υιοθέτησε ένα look εμπνευσμένο από την Pamela Anderson και τα 90’s!

HerNewskl