HerNews.gr
Social News

Μυριέλλα Κουρεντή: “Έγραφαν ότι είμαι έγκυος και ότι κατάγομαι από την Αλβανία”

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή-hernews

Η Μυριέλλα Κουρεντή απασφάλισε μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή-hernews

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη στον Άγιο Δομίνικο. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί, γενικά ήμασταν σε απόσταση. Ήταν απαράδεκτο», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή-hernews

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε επίσης: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου και την παιδεία και το ποιόν μου. Είμαι από την Ελλάδα όμως. Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου είναι από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Μαλέσκου – Μια ακόμα αινιγματική ανάρτηση

Her News b

Mila Kunis και Demi Moore: Η πρώην και η νυν του Ashton Kutcher μαζί σε διαφήμιση

Her News

Ιβάν Σβιτάιλο: «Πήρα 30 κιλά. Βούλιαξα στο αλκοόλ»

Her News b