HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Νιώθετε ερωτευμένοι ή απλή αγάπη;

couple

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να νοιάζεσαι κάποιον και να έχεις μια ρομαντική σχέση μαζί του. Δυστυχώς, πολλές ρομαντικές σχέσεις ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις και στη συνέχεια ο ένας ή και οι δύο εμπλεκόμενοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ενώ και οι δύο μπορεί να νοιάζονται βαθιά ο ένας για τον άλλον, απλώς δεν ε νιώθετε ίναι ερωτευμένοι.

Λοιπόν, πώς θα ξέρετε τι νιώθετε για κάποιον; Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να πείτε πώς!

Η έλξη

Η έλξη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας οποιασδήποτε σχέσης και ανεξάρτητα από το αν είστε αδιάφοροι για κάποιον ή όχι. Σίγουρα μπορείτε να νιώσετε μια έλξη για αυτόν, ωστόσο, όταν είστε αληθινά ερωτευμένοι, η έλξη θα αισθάνεται διαφορετικά. Θα δείτε αυτό το άτομο σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλον το βλέπει και η έλξη θα αισθάνεται πιο έντονη και διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο άτομο που βρίσκετε ελκυστικό.

Ο χρόνος

Όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι περνούν από στάδια όπου είναι πρακτικά αχώριστοι. Ειδικά στην αρχή της σχέσης τους. Το πόσο χρόνο θέλετε να αφιερώσετε με αυτό το άτομο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν το θέλετε βαθιά ή αν απλώς το νοιάζεστε βαθιά. Εάν θέλετε να μοιραστείτε κάθε πτυχή της ζωής σας μαζί τους..  Και  αν θέλετε να είναι παρόντες σε κάθε στιγμή της ζωής σας, μικρή ή μεγάλη, θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι είστε ερωτευμένοι μαζί τους.

Το χώρια

Το πώς νιώθετε όταν είστε χώρια από κάποιον που πραγματικά νοιάζεστε μπορεί επίσης να είναι ένας μεγάλος δείκτης για το εάν είστε αδιάφοροι για κάποιον ή όχι. Όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον και φύγει για κάποιο χρονικό διάστημα, πονάει. Είναι οδυνηρό να είσαι μακριά από τον άνθρωπο σου. Είναι διαφορετικός πόνος από το να λείπεις ένα μέλος της οικογένειας ή ένας φίλος. Εάν αισθάνεστε κατάθλιψη, μοναξιά ή εξαιρετικά λυπημένος όταν είστε μακριά από αυτό το άτομο, μπορεί να είναι αληθινή αγάπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει με όλους, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Tips για να λειτουργήσει μια σχέση από απόσταση

Her News

Σχέσεις: Ο σύντροφός σας θέλει να σας χωρίσει και αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Καρμικές σχέσεις: Πώς θα τις αναγνωρίσετε αμέσως;

HerNewskl