HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Μαΐου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 2/5 έως 8/5.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα με ξαφνικά έξοδα που θα σας αγχώσουν. Φροντίστε να μην ξοδέψετε παραπάνω από όσα μπορείτε και σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα σας δοθούν ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο και να λάβετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα. Δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα κοντινό ταξιδάκι με αγαπημένα άτομα. Αν θέλετε να κλείσετε κάποια συμφωνία μπορείτε άνετα να το κάνετε .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να πάρετε τη συναισθηματική ασφάλεια από τον ερωτικό σας σύντροφο. Και δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει και στα οικονομικά σας. Αν θέλετε να πάρετε χρόνο και να σκεφτείτε μια εργασιακή προσφορά που σας έγινε μπορείτε άνετα να το κάνετε. Αν πάλι κρύβετε κάποια ερωτική σχέση που θα σας προκύψει, φροντίστε να μην εκτεθείτε γιατί θα μαθευτεί λίγο παρακάτω .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αρκετοί από εσάς θα κάνετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις και πιθανόν και κάποια κρυφά ταξιδάκια. Προσέξτε μόνο μην μαθευτούν και εκτεθείτε. Θα υπάρξουν επίσης και πολλές επικοινωνίες, που και αυτές θα τις κρατήσετε κρυφές. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκρεμότητες .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εύνοια αυτή την εβδομάδα για εσάς. Να βάλετε μεγάλους στόχους και να τους πετύχετε, να ονειρευτείτε, να επεκταθείτε και να μπείτε και σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον. Μην κάνετε πίσω και πραγματοποιήστε τα ονειρά σας. Δεν χρωστάτε σε κανέναν και τίποτα. Αν τώρα θελήσετε να κινηθείτε κάπως κρυφά για δικούς σας λόγους μπορείτε να το κάνετε αλλά με προσοχή για να μην σας καταλάβουν .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσείς, αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να πάρετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια μέσα από τον ερωτικό σας σύντροφο. Αρκετοί θα τα καταφέρετε και ίσως σε όλο αυτό να σας βοηθήσουν κάποιοι φίλοι, δειχνοντάς σας το τρόπο που θα το κάνετε. Ίσως σας φέρουν και κάποια νέα, που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Ευνοήστε επίσης σε θέματα εξωτερικού και σε μακρινά ταξίδια .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγ-22 Σεπ)

Ξαφνικές ευκαιρίες για τους περισσότερους από εσάς. Ώρα να καταφέρετε να επεκταθείτε, αλλά και να ταξιδέψετε. Πολύ πιθανόν να σας δοθεί και μια εργασιακή ευκαιρία σε ένα άλλο μέρος. Θα ήθελα να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά σας, όπως και στην εικόνα που προβάλετε προς τα έξω. Γιατί με τα νεύρα που θα έχετε, πιθανόν να τη χαλάσετε ήρεμα λοιπόν .

ΖΥΓΟΣ(21 Σεπ-20 Οκτ)

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να ασχοληθείτε επίσης λίγο παραπάνω με το γάμο ή τη σχέση σας. Δώστε κάποιες ευκαιρίες και μην τους παραμελείτε. Αν έχετε κάποιες δικαστικές υποθέσεις, ασχοληθείτε και με αυτές. Δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια οικονομικά οφέλη μέσα από μια συνεργασία ή από το συντροφό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ευνοείστε σε θέματα εξωτερικού .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς καλείστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες. Να δείτε την αλήθεια και να κάνετε αν χρειαστεί και ένα οριστικό κλείσιμο. Μην φοβάστε γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνεται για το δικό σας καλό. Αν υπάρχουν θέματα στο γάμο σας θα πρέπει να τα διευθετήσετε και να γίνουν και εκεί κάποιες αλλαγές. Αφήστε πίσω τις φοβίες σας και αντιμετωπίστε τη πραγματικότητα .

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή τη βδομάδα προσπαθήστε όσο μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Μην τραβάτε τα άκρα με την οικογενειά σας και δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση στα θέματα που τους απασχολούν. Το ξέρω πως θέλετε να περάσετε όμορφα και να χαλαρώσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά αυτοί σας χρειάζονται. Θα σας δοθούν ευκαιρίες  να βρεθείτε και με το ταίρι σας προς το τέλος της εβδομάδας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε επίσημα στην οικογενειά σας το πρόσωπο που έχετε αγαπήσει. μπορείτε να το κάνετε και να πάτε και τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Θα υπάρξουν όλη αυτή την εβδομάδα αρκετές μετακινήσεις και ευχάριστα μηνύματα. Και θα μπορέσετε να κλείσετε και κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες ή να υπογράψετε κάποια συμβόλαια σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα θα εξακολουθήσουν να τρέχουν κάποια έξοδα και θα αγχωθείτε ακόμα περισσότερο. Συγχρόνως θα έχετε πολλά και ευχάριστε νέα, όπως και ευχάριστες μετακινήσεις. Αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε μια εγγραφή για μια ανώτερη γνώση ή ένα μεταπτυχιακό, που θα είναι εφόδιο για τη καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς καλείστε να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με την οικογένεια και τις συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να έχετε παραπάνω δουλειά και να δουλέψετε ακόμα και όταν γυρνάτε στο σπίτι σας. Λύστε, αν χρειαστεί, κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και κάντε στην άκρη τις φοβίες κλείνοντας τα μάτια σας. Θα λυθούν όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επίσης, μην είστε βιαστικοί και αποφύγετε τα νεύρα .

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι θα φέρει η νέα Σελήνη για κάθε ζώδιο

Her News

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

HerNewskl

Αυτά είναι τα 4 πιο δειλά ζώδια

Her News