HerNews.gr
Social News

Ξεσπά η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και τις φήμες για σχέση του στο Survivor

antona

Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή που συμμετέχει “Ποιος είναι πρωινιάτικα” , για όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor. Η ίδια ενώ προσπαθούσε να μην εκφράζει πολλά για τα γεγονότα του ριάλιτι, σήμερα το πρωί μίλησε ανοιχτά για όλα όσα ακούστηκαν στα τελευταία επεισόδια.

“Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες και γω είμαι παίκτης του Survivor, λες και έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτόν τον καιρό ακούω ότι συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Να υπενθυμίσω λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα και αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές και αυτό παρεξηγείται ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ότι είμαι εδώ για νακάνει νούμερα… Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα αυτό το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου! Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου”. ανέφερε η Μαρία Αντωνά

antona

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην χθεσινή “παράβαση” του συντρόφου της στο Survivor:

“Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου. Οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα από εκεί και πέρα τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει νομίζω ότι και ο Άρης, όταν θα βγει από το Survivor, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Δεν νομίζω δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν θα τοποθετηθεί. Γιατί ότι και να γίνεται μέσα πρέπει να λογοδοτώ εγώ για το τι ακριβώς συμβαίνει! Λες και εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media.”

Για την στάση την οποία κρατάει όλο αυτό τον καιρό η Μαρία Αντωνά είπε:

“Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω και εγώ ένα πρότζεκτ το οποίο βλέπω μαζί σας. Και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση. Όσο μπορώ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη. Δεν έχω χρησιμοποιήσει εσάς εδώ για την δική μου προβολή ή την προβολή του συντρόφου μου. Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει. Για αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με την Σοφιάνα. Έχετε δει ότι ούτε αυτό έχω σχολιάσει.”

antona

Όσο για τις φήμες γύρω από την σχέση του Άρη Σοιλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη η Μαρία Αντωνά σχολίασε το εξής:

“Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό. Είναι τραγικό και για μένα. Που το ξαναλέω, εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Με έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι! Λες και είμαι εκεί και παίζω και λες και έχω κάνει συμβόλαιο ή πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό. Μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα για αυτό”

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez – Benny Blanco: Νέα τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού

HerNews ka

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – Μαρίζα Ρίζου: “Αθόρυβος” χωρισμός μετά από 3 χρόνια σχέσης!

HerNews ka

Γιώργος Καράβας: Ονειρικές διακοπές στη Λαπωνία με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού

Her News