HerNews.gr
DECORNEWS

Ektypose.gr: Επαγγελματικές κάρτες που αναδεικνύουν την επιχειρηματική σας ταυτότητά

ektypose

Αδιαμφισβήτητα, είτε βρίσκεστε στο ξεκίνημα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, είτε αλλάζετε επαγγελματικό προσανατολισμό, είτε επιθυμείτε μια ανανέωση στον τομέα σας, η έκδοση επαγγελματικών καρτών, είναι η προσωποποιημένη σφραγίδα της επιχείρησής σας. Ανανεώνει και αναβαθμίζει τις παροχές και τις υπηρεσίες σας. Το Ektypose.gr διαθέτει όλη την τεχνογνωσία και σας παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα για την ιδανική δημιουργία εταιρικής κάρτας.

Λεπτομερής σχεδιασμός, φαντασία, δημιουργικότητα και συμβουλές από τους ειδικούς, για το καλύτερο αποτέλεσμα της επαγγελματικής κάρτας σας. Αυτό που έχετε στο νου, ως σχέδιο της κάρτας σας ή αυτό που θα θέλατε ν’ αναδειχθεί, η έμπειρη ομάδα της εταιρείας το πραγματοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και τα πιο σύγχρονα μέσα.

Πόσα είδη κάρτας υπάρχουν και ποιο είναι το κατάλληλο για εμένα;

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές. Από το υλικό, μέχρι τη γραμματοσειρά, από το σχήμα, μέχρι το περιεχόμενο. Η φαντασία δεν σταματά, όμως στο Ektypose.gr η επιλογές σταματούν στη καλύτερη, για τη δική σας, προσωποποιημένη εταιρική ταυτότητα.

Η εταιρεία διαθέτει δυο φυσικά καταστήματα, Γενναδίου 24 στο Περιστέρι και Φίλωνος 65 στον Πειραιά. Εμείς επισκεφθήκαμε το φυσικό κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, μιλήσαμε με την ομάδα και διαλέξαμε κάποιες από τις πιο σύγχρονες επιλογές.

kartes

Εκτός από τις επαγγελματικές κάρτες, το Ektypose.gr προσφέρει ακόμα, μια πληθώρα επιλογών στην τελική διαμόρφωση της εταιρικής σας ταυτότητας, όπως τους ειδικούς σελιδοδείκτες με έντυπη την επωνυμία της επιχείρησής σας, εταιρικά folder με εκτύπωση, σφραγίδες αυτόματες με λογότυπο ή κείμενο.

kartes

Μιλώντας για εδραίωση του ονόματος και των παροχών της επιχείρησής σας, το Ektypose.gr έχει όλα όσα χρειάζεστε, για την διαμόρφωση της ταυτότητάς σας. Διαθέτει ακόμη περισσότερα προϊόντα απ’ όσα φαντάζεστε, βγάζοντάς σας έτσι από τη διαδικασία ατέλειωτης αναζήτησης. Μια εταιρεία που παρέχει άριστη ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία, εσωκλείει τα προϊόντα που θα ολοκληρώσουν την ανάδειξη της επιχείρησής σας.

Το όραμα που έχετε στο νου για την δική σας επαγγελματική εξέλιξη, η εταιρεία Ektypose.gr το κάνει πραγματικότητα.

Επισκεφθείτε τα φυσικά καταστήματα :

  1. Φίλωνος 65 Πειραιάς Τηλ : 2104223312 
  2. Γενναδίου 24 Περιστέρι Τηλ : 2105716509 – 2105763390

Ανακαλύψτε την εταιρεία στα social media.

Instagram: Ektypose.gr

Facebook: Ektypose.gr

Νεότερα Άρθρα

4 κοινά λάθη διακόσμησης και πώς να τ’ αποφύγεις

Her News

4 αντικείμενα που μπορεί να καταστρέψουν την «ηρεμία» του σπιτιού σας

HerNews ka

Πώς να αποθηκεύσετε τα κεράσια για να παραμείνουν φρέσκα

HerNews ka