HerNews.gr
Social News

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “H oλική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει;”

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου  παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Το μοντέλο και πρώην μέλος της κριτικής επιτροπής του Greece’s Next Top Model μίλησε για τις άβολες στιγμές,  την αποχώρηση της από το project, αλλά και για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

“Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM, ειδικά όταν λες κάτι δυσάρεστο. Η πιο άβολη στιγμή ίσως ήταν όταν δεν έπαιρνε την φωτογραφία του ο Ναπολέων.” ανέφερε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου 

ismini

Για το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν του GNTM αλλά και τις προτάσεις που έχει , η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε χαρακτηριστικά:

Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το show ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά project» τόνισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

ismini

Για το νέο και ανανεωμένο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δήλωσε:

«Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καράβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοεί ότι θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε. Το feedback που πήραμε από κανάλι και παράγωγη ήταν ότι το GNTM τους άρεσε αρκετά».

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για τα σχολικά της χρόνια και για το bullying που δεχόταν, λόγω των κιλών και του ύψους της. “Ήμουν πολύ ψηλή και πολύ αδύνατη..”

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιού τους

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης

Her News

Nίκος Μουτσινάς: “Είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει σε αυτήν την ηλικία,τίποτα δεν είναι δεδομένο!”

HerNewskl