HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Αιμιλία Υψηλάντη: Αν υπήρχε το MeToo το 60′, μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί

υψηλάντη

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία «χειραγώγησης» και τον λόγο που δεν την κατήγγειλε ποτέ.

Αιμιλία Υψηλάντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής αλλά την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά τα κατάφερε.

«Έκανα πάρα πολύ ραδιόφωνο στη ζωή μου. Παλαιότερα υπήρχαν εξαιρετικές αμοιβές στο ράδιο και το επιδιώκαμε. Εμένα μου άρεσε πολύ όμως», εξήγησε αρχικά.

Αν και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ οικονομικά τελικά δεν ακολούθησε το επάγγελμα γιατί ήθελε να γίνει ηθοποιός.

υψηλαντη

Έπρεπε να σπουδάσω για να ζήσω

«Οι γονείς μου ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είχαν να μου δώσουν προίκα, οπότε έπρεπε να σπουδάσω για να ζήσω, να έχω πτυχίο. Αν δεν είχες πανεπιστημιακή μόρφωση, δεν ήσουν ένας άνθρωπος στην ελίτ. Το αστείο είναι ότι οι γονείς μου μου είπαν ότι πρέπει να βγάλω μια ανώτατη σχολή για να γίνω ηθοποιός. Εγώ τους εξαπάτησα τους γονείς μου. Τους είπα ότι θέλω να πάμε στην Αθήνα για να σπουδάσω. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο Πολυτεχνείο. Πήγα και πήρα όλα τα βιβλία, πήγα και ένα φροντιστήριο για δύο μήνες και μετά τα έκλεισα και είπα θα γίνω ηθοποιός. Όταν συνειδητοποίησα τι έκανα, κατάλαβα ότι τους γονείς μας πρέπει να τους συμπονούμε για το τι έχουν τραβήξει».

Η σχέση με το παιδί της

«Είμαι αιχμάλωτη του δικού μου παιδιού. Θα μπορούσε να με κάνει ό,τι θέλει. Έχω εγγονή 28 ετών, εκεί κι αν είσαι αιχμάλωτος».

Διαβάστε τη συνέχεια στα www.parapolitika.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

«Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε;»: Η τούρκικη σειρά που κατέκτησε το Netflix

Her News

Ντέμι Λοβάτο: «Ντύνει» με τη φωνή της το “Scream 6” – Το βίντεο κλιπ

Her News

Στο ρόλο Ρωμαίου εκατόνταρχου ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη «Βασίλισσα των Ουρανών»

HerNews ka