HerNews.gr
Social News

Στέφανος Κορκολής: Τα δυο διαζύγια, η μάχη με τον καρκίνο και η καριέρα στο Παρίσι

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαϊου στον Νίκος Χατζηνικολάου και την εκπομπή  “Ενώπιος Ενωπίω“.

Οι δυο επιτυχημένοι άντρες ο καθένας στην καριέρα του, στην αρχή της συνέντευξής , αποκάλυψαν ότι αυτή ήταν η πρώτη τους συνέντευξη έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια.

«Δεν ξορκίζω την περίοδο που ήμουν τραγουδιστής. Απλά δεν είναι το καλύτερό μου να τραγουδάω. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε. Εκείνη την περίοδο όμως πήρα πολλή αγάπη, έζησα πολύ όμορφα πράγματα κι αυτά δε τα ξορκίζω» 

«Εγώ πάντα συνθέτης και πιανίστας ήμουν και είμαι» δήλωσε ο Στέφανος Κορκολής.

«Μέσα μου είμαι σε διαρκή αναζήτηση μουσικά. Θα γράψω ένα τραγούδι και την άλλη στιγμή θα θελήσω να γράψω μουσική για ένα θέατρο, και την αμέσως επόμενη για ένα μιούζικαλ» απάντησε ο Στέφανος Κορκολής στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο πως γίνεται η μουσική του και τα τραγούδια του να αγγίζουν ένα τόσο μεγάλο φάσμα καλλιτεχνών και ειδών μουσικής.

«Πέρασα και περνάω κάποιες περιπέτειες με την υγεία μου.Όταν βρίσκομαι σε μια έξαρση έμπνευσης δε με προσέχω όσο θα όφειλα. Έχω μπει όμως ένα πρόγραμμα στο να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τη γυμναστική μου.. Και έτσι τα εξισορροπώ» είπε και συνέχισε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια.

«Είχε απαγοητεύσει τους γονείς μου. Παρότι μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή μουσική δεν είχα κάτσει ποτέ στο πιάνο. Μετά από μια ταινία που είδα στο σινεμά με τους γονείς μου πήγα στο σπίτι και όταν η μητέρα μου με ρώτησε τι κατάλαβα. Της είπα τη μουσική και της ζήτησα να το παίξω στο πιάνω. Το έπαιξα κανονικά.

Με πήγαν στο ωδείο και εκεί είπαν στους γονείς μου “μην το πάτε ποτέ στο ωδείο, αφήστε τον να βιώσει τη μουσική του ως παιχνίδι”» είπε ο Στέφανος Κορκολής.

«Πέρασα μια πάρα πολύ δύσκολη εφηβεία. Είχε αρρωστήσει η μητέρα μου. Από ένα σπίτι γεμάτο χαρά, ξαφνικά έκλεισαν οι κουρτίνες και σκοτείνιασαν όλα. Αντέδρασα. Τελείωσα κάποια στιγμή το σχολείο – το ένα από τα πολλά που άλλαξα- και πήγα στο Παρίσι» 

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, που συνεχίζεται, κάνω όνειρα της στιγμής. Από τότε που άρχισε αυτή η περιπέτεια άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ήταν ένα σοκ. Ενώ δυστυχώς έχει γίνει μια αρρώστια της διπλανής πόρτας. Όταν μαθαίνεις ότι συμβαίνει σε εσένα, τοποθετείς τα πράγματα διαφορετικά. Εγώ ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Είδα στις διάφορες θεραπείες που έχω κάνει, ανθρώπους με χειρότερες μορφές καρκίνου. Εμένα με κατέστρεψε το τσιγάρο και θα το λέω πάντα αυτά, το τσιγάρο όντως προκαλεί καρκίνο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Με αυτό τον τρόπο θα έχεις περισσότερα views στα Instagram Stories

Her News

Adele: Αρραβωνιάστηκε με τον Rich Paul; – Δείτε το τεράστιο & εντυπωσιακό δαχτυλίδι της

HerNews ka

Ευαγγελία Αραβανή: Θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

HerNews ka