HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Καγιά για GNTM: “Ούτε εμένα μου είναι εύκολο και ωραίο που έφυγαν όλοι”

Βίκυ Καγιά-hernews

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε τα πάντα για την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας, GNTM.

Πιο συγκεκριμένα εκείνη πήρε θέση στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για το νέο κύκλο του ριάλιτι που υα έχει μόνο κορίτσια αλλά και για την επιστροφή της ως κριτής.

Βίκυ Καγιά-hernews

Αρχικά, η Βίκυ Καγια είπε πως “πιστεύω ότι τον Ιούνιο θα αρχίσουν τα γυρίσματα. Τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν το επόμενο δεκαήμερο, έχουν καλέσει πολύ κόσμο. Εφόσον κάνουν ολική επαναφορά πρέπει να γίνει αυτό για να δούμε με ποιους έχουμε χημεία. Μπορεί να δούμε και δύο κόουτς, ή να δούμε τρεις κριτές, όλα θα κριθούν από τη χημεία”.

Στην ερώτηση αν θα πάρει τη θέση της art director, εκείνη διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, τονίζοντας πως “είναι ψέμα αυτό, δεν έχω εγώ καμία σχέση με όλο αυτό, δεν ανακατεύομαι εγώ με αυτά”.

Για τα βήματα της Ζενεβιέβ, ανέφερε ότι ““είναι επιλογή της Ζενεβιέβ να προχωρήσει στη συμπαρουσίαση, φαίνεται πολύ χαρούμενη, μια χαρά”.

Βίκυ Καγιά

Θέλοντας να κλείσε υπογράμματισε πως “το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει κάποιος και δεν ξέρω και τις αποφάσεις των άλλων. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια. Δεν έχω πει ποτέ εγώ ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν είπε η Βίκυ Καγιά ‘ολική επαναφορά’. Καταλαβαίνω και ανθρώπινα και επαγγελματικά ότι μπορεί να έχει πληγώσει και στεναχωρήσει αυτό. Ούτε εμένα μου είναι εύκολο και ωραίο που έφυγαν όλοι”.

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη στο Night Out: Ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη να δώσει ρόλο στον… σκύλο της!

Her News b

Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου»

HerNews ka

Γιάννης Αϊβάζης: «Λέει ψέματα όποιος υποστηρίζει ότι δεν “καβάλησε το καλάμι” όταν έγινε διάσημος»

Her News b