HerNews.gr
Social News

Αλέξης Παππάς: “Ήταν μια σχέση που δεν απέδωσε καρπούς. Εκείνη αλλιώς το πήγε στο τέλος”

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς  έκανε μια σημαντική εξομολόγηση χωρίς να κρύψει τίποτα που αφορά την προσωπική του ζωή. 

Αλέξης Παππάς

Εκείνος μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” για τη συμμετοχή του στο The Bachelor, αλλά και στο Surivor. Eπίσης, μίλησε  και για την πρώην του σχέση, Αλέσια. Πιο συγκεκριμένα για το ριάλιδι αγάπης ο Αλέξης Παππάς είπε πως:

Με ενδιαφέρει στη ζωή μου να γεμίζω εμπειρίες, θα μου πεις τη σχέση έχει με το “Bachelor”. Δεν πήγα για να πάρω παραπάνω προβολή. Δεν ήταν κόντρα σε μένα, αλλά σε αυτό που είχα δει ο τηλεθεατής. Για πολλά χρόνια έκανα modelling, πάντα με έβλεπες με κουστούμι. Στο εικονικό περισσότερο έχει σχέση με μένα το “Bachelor” παρά το “Survivor”. Έγιναν τα δυο πρότζεκτ πολύ κοντά“.

Αλέξης Παππάς

Όσο για την Αλέσια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “ηταν μια σχέση που δεν απέδωσε καρπούς. Εκείνη αλλιώς το πήγε στο τέλος. Είχα όλη την καλή διάθεση να το δούμε αλλιώς το έργο αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάποια στιγμή άρχισε να βλέπει κάποιον άλλον, από όταν βγήκα από το “Survivor”. Μπορούν να συγχωρεθούν πολλά όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση. Αλλά σε αυτό δεν χώρα συγχώρεση. Άκουσα ότι βγήκε σε τηλεοπτικές εκπομπές όταν ήμουν στο bachelor, δεν έδωσα σημασία“.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Η Mandy Moore θηλάζει το μωρό της στη κορυφή βουνού

Her News

Αν Χάθαγουεϊ: Η ανανέωση που συζητήθηκε – Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της;

Her News

Kanye West: Το περίεργο βίντεο που δημοσίευσε με την Bianca Censori ξαπλωμένη στο κρεβάτι

HerNews ka