HerNews.gr
Σχέσεις

“Με απάτησε”: Πως να ξεπεράσετε την απιστία με 3 απλά βήματα

sad

Αν ο σύντροφός σας , σας απάτησε, μην τα “βάψετε μαύρα”. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείτε ότι δεν χρειάζεται να αφήσετε τον εαυτό σας…

Πως λοιπόν θα ξεπεράσετε το γεγονός ότι σας απάτησε; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα νιώσετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας.

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας

Ναι, μπορεί να έχετε μερίδιο στα προβλήματα της σχέσης , αλλά ήσασταν ειλικρινείς, πιστοί και τιμήσατε τον άνθρωπο που είχατε κοντά σας. Δεν σας άξιζαν τα ψέματα από κάποιον που δεν τήρησε τη δέσμευσή του για σεξουαλική αποκλειστικότητα.

sad

Μην πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα αισθανθούν καλύτερα αν κάνουν τον σύντροφό τους να νιώσει τον ίδιο πόνο με αυτούς. Για να το πετύχουν, προσπαθούν να τον πληγώσουν με τον ίδιο τρόπο. Ίσως να συγχωρήσετε τον σύντροφό σας απλώς για να τον απατήσετε, έτσι ώστε να καταλάβει πώς αισθανθήκατε. Ίσως, μόλις τερματίσετε τη σχέση σας, να αρχίσετε να βγαίνετε με ένα καινούργιο άτομο απλώς για να τον κάνετε να ζηλέψει ή να σκεφτεί ότι δεν νοιαστήκατε ποτέ για αυτόν. Συνειδητοποιείτε άραγε τι κάνετε ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο; Δεν θα αισθανθείτε καλύτερα και ίσως η συμπεριφορά σας να μην επηρεάσει καθόλου το άτομο που ήταν κάποτε ο σύντροφός σας. Αυτό που κάνετε είναι να συμπεριφέρεστε με τρόπο που θα σας κάνει δυστυχισμένους και θα επιδεινώσει τον πόνο που ήδη αισθάνεστε.

sad

Φρόντισε το μέσα σου 

Η απιστία έχει μεγάλη επίπτωση στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας . Αρχίζειτε να αμφιβάλλετε για το αν είστε αρκετά ωραία και ενδιαφέρουσα σαν προσωπικότητα. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε πράγματα που θα σας θυμίζουν πόσο όμορφες είστε μέσα σας. Είναι ώρα να κάνετε όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά, είτε πρόκειται για κάποιο χόμπι είτε για βόλτα με τους φίλους σου. Οτιδήποτε σας κάνει να αγαπάτε τον εαυτό σας και να νιώθετε καλά, κάντε το.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Winter coating: Αυτή είναι η πιο τοξική τάση στο dating

HerNewskl

Sleep divorce: Μήπως χρειάζεσαι διαζύγιο ύπνου;

Her News

Οι καλύτερες ιδέες για δώρο Χριστουγέννων στον αγαπημένο σου

HerNews ka