HerNews.gr
DECORNEWS

Tangerine: Αυτό είναι το παιχνιδιάρικο χρώμα που μπαίνει στη διακόσμηση

tangerine

Έπειτα από πολλά έτη, το tangerine επιστρέφει ως χρώμα στη διακόσμηση, μπαίνοντας δυναμικά.

Το tangerine ήταν το χρώμα της Pantone το 2012 και τώρα ήρθε και πάλι στο παιχνίδι, καθώς αποτελεί το παιχνιδιάρικο χρώμα της διακόσμησής μας.

Πριν επανέλθει στη διακόσμηση του σπιτιού, αυτό το σαγηνευτικό χρώμα ήταν must για το καλοκαίρι του 2020 και όλα τα κορίτσια της μόδας το υιοθετούσαν στα καλοκαιρινά looks τους.

tangerine

Θυμίζει κάτι από φρούτο και συγκεκριμένα μανταρίνι, ωστόσο είναι ένα ιδιαίτερο πορτοκαλί με πολύ βάθος, που θα μπορούσε να παρομοιαστεί και με τις σαγηνευτικές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.

Είναι ένα γήινο χρώμα που θα βλέπεις από εδώ και πέρα στα πιο στιλάτα σπίτια του κόσμου.

Αποπνέει άμεσα μια ζεστή και φιλόξενη διάθεση και ταυτόχρονα είναι σοφιστικέ και σαγηνευτικό. Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του stylist το tangerine είναι το χρώμα που θααναβαθμίσει το interior design του σπιτιού.

Το Tangerine Tango παντρεύει την ζωηρότητα του κόκκινου με τη φιλικότητα και τη ζεστασιά του κίτρινου, για να σχηματίσουν μια υπέροχη απόχρωση που παράγει θερμότητα και ενέργεια.

tangerine

Αυτό το τολμηρό χρώμα φαίνεται ότι θα επικρατήσει σε έπιπλα, υφάσματα, στους τοίχους, σε χαλιά κλπ.

Συνδυάζεται άψογα τόσο με το κίτρινο, όσο με το κόκκινο και το καφέ και μπορείτε να «ντύσετε» τα μαξιλάρια σας ή να το επιλέξετε για τα καλύμματα, για αξεσουάρ, χαλιά, ακόμα και για τους τοίχους και είναι ένας πολύ εύκολος και έξυπνος τρόπος να δώσετε την αποκτήσετε την αναγκαία θερμότητα και να μεταμορφώσετε ένα μέρος του σπιτιού σε cozy χώρο για εσάς και τους φίλους σας.

Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε την ζωντάνια και την ενέργεια και στο δικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να εντάξετε μικρές πινελιές tangerine στο σπίτι σας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πως να αφαιρέσετε λεκέδες από αποσμητικό

HerNews ka

Τα πιο εντυπωσιακά σπίτια του Instagram

Her News

Πασχαλινό τραπέζι με φίλους στο σπίτι: Πώς να το οργανώσεις με επιτυχία

Her News