HerNews.gr
Social News

Φοίβος Δεληβοριάς: Συγκινεί το τραγούδι που έγραψε για την Ελένη Τοπαλούδη

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κυκλοφόρησε νέο δίσκο με τίτλο “AΝΙΜΕ” στον οποιο περιλαμβάνεται και το τραγούδι «Ελένη Τοπαλούδη», το οποίο έγραψε στη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε άγρια τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, όπου σπούδαζε.

Όπως αναφέρει ο τραγουδοποιός σε ανάρτηση του στα social media, πρόκειται για τον 8ο δίσκο του, στον οποίο περιλαμβάνονται μουσικά κομμάτια που δημιούργησε μεταξύ του 2018 και του 2021, “με την ψυχή ταραγμένη, μειλίχια ή σε έκσταση”.

Πρόκειται για τον όγδοο δίσκο του Φοίβου Δεληβοριά, ο οποίος μιλά στην ψυχή του ακροατή για τον έρωτα, τα social media, τη βία, τον πόλεμο. Ο ίδιος ο Φοίβος Δεληβοριάς γράφει για το νέο του δημιούργημα, χωρίς να ξεχνά τους συνεργάτες του:

«Ο έρωτας και το σκρολάρισμα, η κοινωνία και μια φάτσα στο προφίλ, η βία και το δόσιμο, ο πόλεμος των θρόνων και ένα μικρό παιδί είναι μερικά απ’τα παράθυρά του.

Ο ήχος -ευτυχής συνύπαρξη της μπάντας μου και του ποιητή-παραγωγού Βασίλη Ντοκάκη- αιχμαλωτίστηκε στα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ και σε ένα μικρό στουντιάκι πλάι στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, έχει δηλ. αρκετές ψυχές με το μέρος του.

Ο τίτλος είναι αυτό που είναι- γράφεται στα ελληνικά και στα λατινικά με τα ίδια γράμματα και ακουμπάει με διάφορους τρόπους την εμψύχωση».

Ακούστε το τραγούδι που έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς με τίτλο «Ελένη Τοπαλούδη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner- Met Gala 2022: H συγκινητική ιστορία πίσω από το νυφικό που επέλεξε

HerNewskl

Halle Bailey: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα – Η φωτογραφία με τον γιό της μετά από τη μυστική εγκυμοσύνη!

HerNews ka

Γενιά Gen Z: Χαρακτηριστικά, επιρροές και προοπτικές – Εσύ τι ξέρεις για την γενιά του σήμερα;

Her News