HerNews.gr
DECORNEWS

Trends καλοκαιρινής διακόσμησης – Όλα όσα θα δούμε

spiti

Πέτρα, καμπύλες και μπλε αποχρώσεις, είναι μερικά από τα καίρια trends της φετινής καλοκαιρινής διακόσμησης.

Θέλουμε να αισθανόμαστε το σπίτι μας πολύ δικό μας. Πολύ οικείο, άνετο, κομψά διαμορφωμένο και ν’ αγκαλιάζει την υπόστασή μας. Γι’ αυτό οι διακοσμητές έχουν φέρει το ελληνικό καλοκαίρι ως statement της καλοκαιρινής διακόσμησης.

Στοιχεία της υπαίθρου, φύση και χρώματα που αντικατοπτρίζουν το μπλε της θάλασσας. Τι πρόκειται να δούμε φέτος το καλοκαίρι ως τάση;

Πέτρα

Αυτό το καλοκαίρι αφορά ένα συγκεκριμένο υλικό: την πέτρα. Εμφανίζεται σε τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζάκια, ακόμα και σε κομμάτια όπως απλίκες και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε σε όλους τους τύπους διακόσμησης αυτή τη σεζόν. ‘Ενας μεγάλος λόγος που η πέτρα είναι μοντέρνα είναι λόγω της διαθεσιμότητας όμορφων και ρεαλιστικών επιλογών που απλώς δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

πετρα

Ενιαίος εσωτερικός και εξωτερικός χώρος

Η τάση εσωτερικού-εξωτερικού χώρου δεν είναι νέα, αλλά σύμφωνα με τους σχεδιαστές, θα συνεχίσει να κερδίζει δυναμική αυτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι πάντα μια καλή στιγμή για να κάνεις ένα τις διακοσμητικές πινελιές έξω και μέσα. Είναι καιρός να απολαύσεις έναν απρόσκοπτο εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις. Κάνε αναδιάταξη των καθισμάτων από το τζάκι ως το κομβικό σημείο που «αγκαλιάζεις» την εξωτερική θέα. Κάνε κάθε δωμάτιο να «αισθάνεται» σαν να βρίσκεται λουσμένο από φως, σαν να βρίσκεσαι κάτω από τον ήλιο. Ενσωμάτωσε γλυπτά και έργα εμπνευσμένα από την τέχνη.

Μπλε και πράσινο χρώμα

Οι interior designers έχουν αρχίσει να παρατηρούν μια μετάβαση από τα γκρι σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις τα τελευταία χρόνια. Ενώ το πράσινο σίγουρα έχει τη δική του δόξα, και το μπλε επανέρχεται δυναμικά. Είναι επίσημα το χρώμα του καλοκαιριού του 2022. Το μπλε είναι μια απόχρωση που χρειάζεται σχεδόν κάθε δωμάτιο. Είναι μια πανέμορφη βάση για αρχή, ένα εύκολο χρώμα και σχεδόν σε όλους αρέσει.

Καμπύλες

Έχεις δει την τελευταία τάση στις καμπύλες; Στην πραγματικότητα, η Libby Rawes της Sharp + Grey Interiors αποκαλύπτει στο TMZ ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που έχει παρατηρήσει αυτή τη στιγμή. «Οι καμπύλες ενσωματώνονται σε όλα τα είδη επίπλων», λέει, «από καρέκλες μέχρι καναπέδες, ακόμη και αξεσουάρ». Και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Η σχεδιάστρια λέει ότι αυτές οι πιο απαλές γραμμές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσεις τη σκληρότητα και τη μονοτονία ενός δωματίου.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

David Beckham: Η ντουλάπα του είναι η πιο οργανωμένη που έχουμε δει – 6 μαθήματα που μπορούμε να μάθουμε από αυτήν

HerNews ka

Πώς να φωτίσετε ένα σκοτεινό δωμάτιο

Her News

Η Εθνική Πινακοθήκη θα γιορτάσει 200 χρόνια με μια υπέροχη ανακαίνιση

Her News