HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Μαΐου – Τι φέρνει ο ανάδρομος Ερμής

ζωδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 9/5 έως 15/5.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μία εβδομάδα που θα πρέπει να επανεξετάσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια σας. Kαι όχι μόνο! Τα ζώδια του Κριού θα πρέπει να δείτε επίσης κάποιες συμφωνίες που θα επανέλθουν στο προσκήνιο, και να τις  ξανά σκεφτείτε. Γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αυτό ακριβώς, θα σας ζητήσει να λύσετε θέματα του παρελθόντος, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Θα έρθουν αυτή την εβδομάδα αρκετές οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες, που και παλαιότερα σας είχαν απασχολήσει. Τώρα όμως είναι η στιγμή να τα επανεξετάσετε και να δείτε τι είναι αυτό μου σας δημιουργεί τέτοιες ανασφάλειες. Βοήθεια θα υπάρξει από φιλικά σας άτομα. Επιπλέον δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Επιστροφές αυτή την εβδομάδα από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν τα ζώδια των Διδύμων. Με άτομα από την οικογένεια, ή την ακίνητη περιουσία σας. Θα πρέπει να επανεξετάσετε και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Καθώς ο Ερμής έγινε ανάδρομος ,αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε κρυφά και θα κάνετε αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις. Με πολύ μυστικότητα! Προσέχτε όμως, γιατί υπάρχει πιθανότητα να φανερωθείτε .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Μια εβδομάδα που θα ανασύρεστε θέματα που έχουν να κάνουν με τη ψυχή σας για αρκετούς από εσάς. Μνήμες από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώσετε μια νοσταλγία για επικοινωνίες και ταξιδάκια που κάνατε στο παρελθόν. Και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τα ξανά κάνετε. Φίλοι θα είναι δίπλα σας και μπορείτε να τους πείτε όλα αυτά που σας απασχολούν, για να νιώσετε καλύτερα .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο θα επανέλθουν φίλοι από το παρελθόν, που για αρκετό διάστημα είχατε χαθεί. Δεν αποκλείεται να υπήρχαν και οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ σας. Τώρα τα ζώδια του Λέοντα θα πρέπει να τις λύσετε! Εξακολουθεί να υπάρχει εύνοια για εσάς σε ταξίδια προς το εξωτερικό, όπως και επεκτάσεις σας στο εξωτερικό. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα λάβετε πολλά και ευχάριστα νέα .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας. Καλείστε να τα επανεξετάσετε  και να τα λύσετε. Τώρα, με τον Ερμή ανάδρομο θα αγχωθείτε λίγο παραπάνω με τα οικονομικά σας, γιατί θα προκύψουν κάποια έξοδα παραπάνω προς το τέλος της εβδομάδας .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή την εβδομάδα θα επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα που σας είχαν  απασχολήσει και παλαιότερα, που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Με τον Ερμή ανάδρομο, τα ζώδια του Ζυγού μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πάλι κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, όπως και κάποιες επεκτάσεις σας στο εξωτερικό. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα κάνετε πολλά πράγματα που θα ευχαριστήσουν εσάς και μόνο εσάς .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Οκτ)

Αυτή την εβδομάδα θα σας επανέλθουν κάποιες φοβίες που  είχατε στο παρελθόν. Όπως και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε σε τράπεζες, ή δημόσια ταμεία. Καλείστε να τα επανεξετάσετε και να τα λύσετε. Με τον ερμή ανάδρομο ,συγχρόνως θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το γάμο σας, ή με τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ενεργείστε έτσι, για να αποφύγετε παράπονα .

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Οκτ-21 Δεκ)

Για εσάς τα ζώδια του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θα επανέλθουν σχέσεις από το παρελθόν με τον ερμή ανάδρομο που θα πρέπει να τις επανεξετάσετε. Και να δείτε τι θα κάνετε! Θα επανέλθουν επίσης και κάποιες συνεργασίες από το παρελθόν, που θα πρέπει και αυτές να τις δείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα δεχθείτε προσκλήσεις από φιλικά σας άτομα και καλό θα ήταν να μην αρνηθείτε, γιατί θα περάσετε όμορφα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα θέματα εργασιακά θα επανέλθουν από το παρελθόν που σας είχαν απασχολήσει και τα είχατε αφήσει στην άκρη. Τώρα με τον ερμή ανάδρομο καλείστε να τα επανεξετάσετε και να τα λύσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να κινηθείτε λίγο παραπάνω στην εργασία σας και να διευθετήσετε κάποια οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Για εσάς αυτή τη εβδομάδα θα κυλήσει  με ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν. Άτομα θα επανέλθουν και θα πρέπει να επανεξετάσετε τους λόγους που σας απομάκρυναν. Τώρα, με τον ερμή ανάδρομο σίγουρα θα νιώσετε μια ικανοποίηση με τις επιστροφές, αλλά προσοχή μέχρι να γίνει ορθοδρομος ο Ερμής . Προς το τέλος της εβδομάδας θα ευνοηθείτε σε θέματα εξωτερικού .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς τα ζώδια των Ιχθύων, αυτή την εβδομάδα θα επανέλθουν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια , ή την ακίνητη περιουσία σας. Είναι θέματα που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα. Τώρα με τον Ερμή ανάδρομο θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε και να τα λύσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες προς τους άλλους.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 4 ζώδια που είναι γενναιόδωρα αφεντικά και ανοιχτά σε συζητήσεις

Her News

Ήλιος σε σύνοδο με το Ποσειδώνα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου

HerNewskl