HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Γλυκών Νερών: Το ημερολόγιο της Καρολάιν και τα δάκρυα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

μπαμπης

Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, ενώ η απολογία του δράστη θα γίνει αύριο. Κατά την διάρκεια της δίκης ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε δάκρυα. 

Καθώς η Πρόεδρος της έδρας διάβαζε τα αναγνωστέα έγγραφα , όπου στα ίδια άνηκαν και οι σημειώσεις της αδικοχαμένης Καρολάιν, ο δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άρχισε να κλαίει. 

Ρεπορτάζ: Βιβή Μπουγιούρα

μπαμπης

 

Λίγο νωρίτερα, η ψυχολόγος και ψυχίατρος Άλκηστη Ηγουμενάκη, κατέθεσε σαν μάρτυρας. Η μάρτυρας προτάθηκε από την πλευρά της οικογένειας του θύματος, δεν είχε προσωπική επαφή με κανέναν από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης και διαμόρφωσε την επιστημονική της αποχή με βάση το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας.

Ως προς τον κατηγορούμενο αναφέρθηκε σε δείγματα ναρκισσιστικής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς, επισημαίνοντας ότι εμφανίζει έλλειψη ενσυναίσθησης. Η ίδια χαρακτήρισε τον χαμό της Καρολάιν «θάνατο διαρκείας» αναφερόμενη στον τρόπο που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντιμετώπισε τον επερχόμενο θάνατο. «Δεν ήταν ένα πιστόλι. Δεν τον ένοιαζε τίποτα. Λείπει απόλυτα το συναίσθημα. Πουθενά ούτε για τη γυναίκα του, ούτε για το παιδί του, ούτε για το σκύλο» σχολίασε.

μπαμπης

Ο 33χρονος δράστης κατηγορείται επιπρόσθετα και για τη δολοφονία του σκυλιού της Καρολάιν, Ρόξι. Για τη δολοφονία του σκυλιού αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών. Ενώ η δίκη συνεχίζεται σήμερα, αύριο,  Τετάρτη 11 Μαϊου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένας χρόνος από την ψυχρή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Smarthink: Η έξυπνη λύση διαχείρισης ενέργειας που κάνει τη ζωή σου ευκολότερη

Her News

Θέμης Αδαμαντίδης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Χρήστο Κυριαζή μια μέρα μετά τον θάνατό του

Her News b

Κακοκαιρία Daniel: Βρήκε τους ληστές να κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι του μία ημέρα μετά την πλημμύρα

HerNews ka