HerNews.gr
Social News

Φαίη Ξυλά: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μίχα – “Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω τίποτα.”

ξυλα-μιχας

Πρεμιέρα στο θέατρο 104 είχε η Φαίη Ξυλά μαζί με τον Χρήστο Σπανό. Οι 2 ηθοποιοί συνεργάζονται για το έργο “Backpack”, το οποίο σκηνοθετεί η γνωστή ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μέσα σε όλα, η  ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη φημολογούμενη σχέση της με το μοντέλο και ηθοποιό Βασίλη Μίχα.

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά μόλις ρωτήθηκε για τον Βασίλη Μίχα απάντησε:

“Δεν σχολιάζω κανενός είδους δημοσίευμα. Δεν με αφορά. Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω. Δεν με αφορά καθόλου τι γράφεται.” 

ξυλα-μιχας

Ο Βασίλης Μίχας, πρίν από λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη “Night Out” και τοποθετήθηκε για την Φαίη Ξυλά και τα προσωπικά του. Ο ίδιος ανέφερε:

 “Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Αυτή η χημεία έμεινε στο γυαλί, είμαστε καλοί φίλοι. Ήμασταν cool με τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν μαζί. Ήταν σαν να μην έδωσα σημασία σε αυτά. Τα τελευταία δυο χρόνια έχω την τάση προς τις μεγαλύτερες ηλικίες. Είμαι καλά στα προσωπικά μου, γιατί νιώθω και εγώ καλύτερος και μπορώ να μοιράζομαι. Είναι η προσωπική μου ζωή και την κρατάω προσωπική. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μια περίοδος που νιώθω όμορφα σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα πω εάν είναι του χώρου“.

ξυλα-μιχας

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά του STAR “Έρωτας με διαφορά”.

Τον Βασίλη Μίχα τον είχαμε γνωρίσει από την εμφάνιση του στην τηελοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Επιστροφή”. Κατάγεται από την Ελλάδα και την Αλβανία και είναι 28 ετών. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά και το modeling. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ariana Grande: Η φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ που “έριξε” τα social media

HerNewskl

Instagram: Έτσι διακοσμούν οι επώνυμες το σπίτι τους

Her News b

Kylie Jenner: Ποζάρει με μπικίνι από Chanel που κοστίζει όσο…ένα αυτοκίνητο

HerNews ka