HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να μιλάω για ένα μελλοντικό GNTM”

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι έτοιμη να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο στα επαγγελματικά της με τη συμετοχή της στο νέο project.

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

Η ίδια μίλησε ανοιχτά λίγο πριν φύγει για Ασία στο αεροδρομιο για το νέο της ξεκίνημα. Επίσης, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν το ριάλιτι μόδας, GNTM. Η πρώην art director του GNTM  δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση της, αφού τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω των επαγγελματικών της αποφάσεων. 

Όσον αφορά παλαιότερες δηλώσεις που είχε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ξεκαθάρισε πως “κρατάτε πάντα την αρχή της πρότασης. Η πρόταση έχει μία τελεία. Κέρδισα κάτι ήταν, γιατί με το GNTM κέρδισα μόνο. Καλό θα ήταν να με αφήσετε να πάω να αποχαιρετήσω τον άνδρα μου, ο οποίος δεν είπε τίποτα. Δουλειά είναι παιδιά, τέλεια δουλειά! Ζηλεύει ότι έχω αυτή τη δυνατότητα να πάω δύο μήνες να γυρίσω την Ασία”.

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

Επίσης, θέλησε να προσθέσει χαρακτηριστικά ότι “ξέρω ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ να ρωτάτε για το GNTM, αλλά εγώ είμαι στην πύλη του αεροδρομίου να φύγω για Ασία. Και καταλαβαίνω ότι επειδή δεν έχει ανακοινωθεί η καινούρια επιτροπή, σας εύχομαι να τους ανακαλύψετε άμεσα. Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να μιλάω για ένα μελλοντικό GNTM που δεν ξέρω”. 

Φυσικά, δε μπόρεσε να μη μιλήσει για τους πρώην συνεργάτες της, αφού δήλωσε ότι “με τη Βίκυ Καγιά δεν μιλήσαμε, μόνο με τον Μπράτη και τον Σκουλό. Δεν μιλάμε για δουλειές, δεν είναι η ζωή μόνο δουλειά. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή”.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Σωτήρης Τσαφούλιας για Τέμπη: «Αν οι εκπομπές αφιέρωναν το 1/10 σε όσα δεν γίνονται σωστά και όχι στα reality, κάτι θα είχε φτιάξει»

Her News

Colourday Festival: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 22:30, αποκλειστικά στο MEGA

Her News

H Κατερίνα Καινούργιου είναι… Super!

Her News b