HerNews.gr
Beauty

Μαύρισμα: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το solarium – Το Nail me up σου δίνει τη λύση

Ανυπομονείς να έρθει το καλοκαίρι και ήδη προγραμματίζεις τις διακοπές σου, αλλά ανησυχείς για το μαύρισμα σου; To solarium είναι η λύση! To πρώτο μπάνιο δεν αργεί και ονειρεύεσαι μια σοκολατένια επιδερμίδα σε μια απομακρυσμένη όμορφη παραλία μακριά απο υποχρεώσεις. 

Πλέον έχεις ελάχιστο ελεύθερο χρόνο λόγω της έντονης καθημερινότητας σου και για ακόμη μια φορά το αγαπημένο μας Nail me Up έρχεται να σε βοηθήσει! 

μαύρισμα

Το όνειρο σου μπορεί να γίνει άμεσα πραγματικότητα και δε χρειάζεται να παραμείνεις εκτεθημένη στον ήλιο πολλές ώρες να για δημιουργηθεί το αποτέλεσμα που θέλεις. Πλέον δε θα αναζητάς τρόπους να καλύψεις τη λευκή σου επιδερμίδα, αφού το Nail me Up και ο ειδικός διαμορφωμένος χώρος solarium θα δημιουργήσει την αίσθηση ηλιοκαμμένης επιδερμίδας.

Χωρίς καν να χρειαστεί να εκτεθείς στον ήλιο, μπορείς να αποκτήσεις το πολυπόθητο bronze χρώμα με solarium!

Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις μια σειρά από συνεδρίες solarium για αξέχαστες καλοκαιρινές εμφανίσεις; Πριν πάρεις αυτήν την απόφαση που θα σου αλλάξει τη διάθεση, καλό θα ήταν να γνωρίζεις τα παρακάτω πράγματα.

μαύρισμα

Αρχικά, μια μέρα πριν την πρώτη συνεδρία solarium καλό θα ήταν να κάνεις ένα είδος απολέπισης, ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα απο το δέρμα σου. Επίσης, απόφυγε τα αρώματα και τα λάδια σώματος την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία. Ποιος είναι ο βασικός λόγος; Η ενδεχόμενη εμφάνιση αλλεργικών αντιδράσεων ή ερεθισμών. 

Πριν τη συνεδρία στο solarium , αφαίρεσε τα κοσμήματα σου και κάθε ίχνος μακιγιάζ.  Τέλος, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η ενυδάτωση του δέρματος είναι το παν. Για αυτόν τον λόγο και μετά τη συνεδρία πρέπει να καταναλώσεις πολύ νερό. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του solarium, θα ιδρώσεις και το σώμα σου θα χάσει μεγάλη ποσότητα νερού. 

Γνώριζες πως όσο κρατάς το δέρμα σου ενυδατωμένο, τόσο θα διαρκέσει περισσότερο το μαύρισμα σου; Mην ξεχνάς πως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι σοβαρή απειλή για την υγεία της επιδερμίδας σου.

μαύρισμαΕίσαι έτοιμη να απολαύσεις το καλοκαίρι σου με το τέλειο μαύρισμα; Επισκέψου το Nail me up!

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338

Νεότερα Άρθρα

Είναι ο αέρας του αεροπλάνου τόσο κακός για το δέρμα μας; – Αλήθεια ή μύθος;

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Υποδέχτηκε την άνοιξη με barbiecore κραγιον!

HerNewskl

Balayage 2023: 5 υπέροχα looks για να δοκιμάσετε το φθινόπωρο

HerNewskl