HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η απώλεια της μητέρας μου»

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

«Δύο πράγματα δε μας έχουν τύχει φέτος, εξωγήινοι και ηφαίστειο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Κάνω μια δουλειά και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά».

Το γεγονός ότι η μητέρα της ήταν άρρωστη για κάποιον καιρό πριν, τη βοήθησε όπως λέει να διαχειριστεί καλύτερα τον θάνατό της.

«Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα. Την είχα πενθήσει τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο».

Η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε πως επέστρεψε στη δουλειά της με χαρά.

«Μου αρέσει η δουλειά μου, μου δίνει χαρά».

Σχετικά με την εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN σημειώνει:

«Δεν είχα ξανακάνει πρωινό και είπα γιατί όχι. Πάντα έχεις μια αγωνία και ένα άγχος αν μπορείς να αρέσεις στο κοινό που βλέπει τηλεόραση το πρωί. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι χαρακτήρες και η ομάδα η δική μας βλέπει την κωμική πλευρά των πραγμάτων και μ’ αρέσει λίγο να τρολάρουμε αυτά που βλέπουμε. Δεν μπορώ να τα πάρω πολύ σοβαρά τα πράγματα».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα λέει ότι θα συνέχιζε με χαρά και την επόμενη σεζόν ειδικά «αφού το κλίμα είναι θετικό», ενώ αναφέρεται και σε παλιότερες δουλειές της που την έχουν στιγματίσει.

«Η Eurovision ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για μένα. Το έφερα και στα μέτρα μου».

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει».

Η Μπέττυ Μαγγίρα συμπληρώνει:

«Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πέτυχω. Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή, θέλω να ρουφήξω τη ζωή».

Η ίδια αναφέρεται και στα παιδιά της:

«8 και 12 είναι τα παιδιά μου. Είμαι λίγο αυστηρή μαμά, πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά. Η μεγάλη διαβάζει από μονή της τα κάνει όλα, είναι τυπική. Η μικρή θέλει λίγο βοήθεια γιατί πέρασε και δύο χρόνια καραντίνα. Κάθε μία έχει τα θέλω της και τα ταλέντα της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες»

HerNews ka

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει, αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα»

Her News

Συγκλονισμένη η Ηρώ Καριοφύλλη στο δελτίο του Alpha – Η βοήθεια από ηλικιωμένο Ουκρανό

Her News