HerNews.gr
Ελλάδα

Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη – «Αν είχε συναινέσει θα ήταν ζωντανή, την σκότωσαν και συνέχισαν τη ζωή τους»

Τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, οι γονείς της, που έχασαν το παιδί τους από βάρβαρους φονιάδες, οι οποίοι τη βίασαν, τη χτύπησαν άγρια και την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα, με τη νεαρή φοιτήτρια να πεθαίνει από πνιγμό, άκουσαν από τα χείλη της εισαγγελέως να ζητά οι δύο γυναικοκτόνοι να κριθούν ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά.

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας – Ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι όπως πρωτόδικα -Αν η πρότασή της γίνει δεκτή από το δικαστήριο, τότε δεν πρόκειται να «σπάσουν» τα ισόβια – Η άτυχη Ελένη πέθανε εν ζωή, από πνιγμό

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ζήτησε οι δύο κατηγορούμενοι να κηρυχθούν ένοχοι όπως πρωτόδικα και αν η πρότασή της γίνει δεκτή από το δικαστήριο, τότε δεν πρόκειται να «σπάσουν» τα ισόβια που τους έχουν επιβληθεί.

Στο δικαστήριο το «παρών» έδωσε και η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη με τη μητέρα της κοπέλας να ξεσπά σε βάρος των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του παιδιού της και όλα όσα προηγήθηκαν αυτής.

Σημειώνεται ότι πρωτόδικα στους δυο κατηγορούμενους- τον 26χρονο με καταγωγή από τη Ρόδο και τον 24χρονο συγκατηγορούμενό του αλβανικής καταγωγής – εκτός από ισόβια για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τους έχει επιβληθεί και κάθειρξη 15 ετών στον καθένα για τον ομαδικό βιασμό της.

«Σε τρεις μέρες έφαγες το παιδί μου ρε βρωμιάρη», είπε, απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής μόλις τον είδε να μπαίνει πρώτος στο δικαστήριο.

Η εισαγγελική λειτουργός αφού περιέγραψε τη συνάντηση της Ελένης Τοπαλούδη με τους θύτες αναφέρθηκε στο μήνυμα που έστειλε το θύμα στη φίλη της γράφοντας της «πάρε με σε μια ώρα τηλέφωνο».

«Το μήνυμα αυτό σημαίνει για μένα ότι «δεν περνάω καλά, κάτι συμβαίνει». Είχε ένστικτο. Παρά την αντίθετη βούληση της και με την άσκηση σωματικής βίας προχώρησαν μαζί της διαδοχικά σε συνουσία. Η άσκηση βίας αποδεικνύεται από τις αμυχές στο κορμί της, τις κακώσεις, τα σημάδια από τα μαχαίρια. Οι κακώσεις έγιναν εν ζωή. Η μη ύπαρξη κακώσεων στα γεννητικά όργανα δεν προβληματίζει αφού έμεινε για αρκετή ώρα στο νερό. Το κορίτσι προσπάθησε να αντισταθεί και προειδοποίησε ότι θα τους καταγγείλει» τόνισε η εισαγγελέας για την Ελένη Τοπαλούδη.

Η στάση αυτή της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν που χτύπησε το «καμπανάκι» στο μυαλό των δυο κατηγορούμενων, οι οποίοι «σκεπτόμενοι τις συνέπειες αυτού της κατάφεραν πλήγματα στο κεφάλι με σίδερο προκαλώντας της αιμορραγία και οίδημα. Οι κατηγορούμενοι αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση τη μετέφεραν στο μπάνιο κι εκείνη αιμορραγούσε ακατάσχετα. Όταν είδαν την κρισιμότητα της κατάστασης την μετέφεραν στο αυτοκίνητο».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ισόβια και κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών στον Μπαμπη Αναγνωστόπουλο – Καταπέλτης η εισαγγελέας

Her News

Επιστρέφονται τα πρόστιμα σε ανεμβολίαστους άνω των 60 – Ποιοι οι όροι

Her News

Σάλος για το Συνέδριο Γονιμότητας: Οι επώνυμοι αποσύρουν τη συμμετοχή τους

Her News b