HerNews.gr
Διεθνή

Φανς κάνουν ουρά για να δουν τη δίκη Ντεπ-Χερντ και πληρώνουν αδρά

Πολλοί φανς ταξιδεύουν από την Αμερική και το εξωτερικό προκειμένου να δουν τη δίκη Ντεπ – Χερντ και πληρώνουν μέχρι και 30.000 δολάρια.

Αρκετοί φανς του 58χρονου ηθοποιού καταφτάνουν από τα ξημερώματα για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο βραχιολάκι, που θα τους επιτρέψει να καθίσουν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου Fairfax της Βιρτζίνια και να παρακολουθήσουν τη δίκη από κοντά.

«Δεν έχω μείνει ποτέ ξύπνια για τίποτα, να κάθομαι στην ουρά και ήρθα στις 12:45 μετά τα μεσάνυχτα», λέει η Σαμπρίνα Χάρισον από το Ουισκόνσιν. «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στα 46 χρόνια ζωής μου».

Για την δίκη έχουν εμφανιστεί άνθρωποι από όλη τη χώρα, ακόμη και από το εξωτερικό. Η Σάρον Σμιθ, 52 ετών, η οποία πρόσφατα χώρισε από μια 12ετή σχέση στη Βρετανία, έβαλε τα υπάρχοντά της σε μια αποθήκη και αποφάσισε να έρθει αεροπορικώς στη Βιρτζίνια για να μπορέσει να δει τη δίκη.

φανς

Όταν η δίκη δεν είναι σε εξέλιξη, ταξιδεύει με αεροπλάνο στο Λος Άντζελες και μετά επιστρέφει στη Βιρτζίνια όταν ξεκινά ξανά η διαδικασία — και τα έξοδα αυξάνονται. «Πηγαινοέρχομαι από το Λος Άντζελες, οπότε μιλάμε για 600 με 700 δολάρια κάθε φορά, 10 ώρες της ζωής μου στον αέρα. Αλλά ναι, ξενοδοχείο, φαγητό, ποτά, περίπου 10.000 δολάρια», λέει για τα συνολικά χρήματα που έχει ξοδέψει μέχρι τώρα.

Η Σάρον Σμιθ πηγαίνει για να σταθεί στην ουρά, έξω από το δικαστήριο, περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα για να εξασφαλίσει μια θέση στην δικαστική αίθουσα. Κάποιο πρωί έγινε μούσκεμα επειδή ξέσπασε καταιγίδα. Τυχαία ένας δημοσιογράφος ρώτησε αν ήταν εκεί για να υποστηρίξει τον Ντεπ ή τον Χερντ. «Του λέω, “βρέχομαι για τον Τζόνι”», εξηγεί.

Όπως εξηγεί, η οικογένειά της πιστεύει ότι «περνά κρίση μέσης ηλικίας», επειδή αποφάσισε να μετακομίσει στις ΗΠΑ για όσο διαρκεί η δίκη. «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια, “Είσαι καλά;”. Είμαι μια χαρά».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μάικλ Πάρκινσον: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός παρουσιαστής

HerNews ka

Ιράν: Θα χρησιμοποιήσει κάμερες για να εντοπίζονται οι γυναίκες που δεν φορούν χιτζάμπ

HerNews ka

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ σπάει τη σιωπή της: «Η Άμπερ Χερντ είναι φρικτή»

Her News