HerNews.gr
Social News

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα ξαναπήγαινα σε κριτική επιτροπή»

pegky zina

Η Πέγκυ Ζήνα, δήλωσε ότι δεν θα ξαναπήγαινε σε κριτική επιτροπή, μιας και ήταν κάτι που δεν της άρεσε.

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη σπουδαία πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και έκανε δηλώσεις για την εκπομπή Happy Day. Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, αναφέρθηκε και στην εμπειρία της ως κριτής σε talent show, τονίζοντας ότι είναι κάτι που δεν θα ξανά έκανε.

«Τη δοκίμασα την κριτική επιτροπή. Ήταν μια εμπειρία, τελείωσε νομίζω για μένα. Δεν θέλω να το ξανακάνω. Δεν μου άρεσε καθόλου. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Κακώς το πήρα βαριά γιατί είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε τρεις μήνες. Πιο πολύ στεναχωριόμουν που αυτούς που απέρριπτα ήταν εκείνοι που δεν είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον σε εισαγωγικά», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

pegky zina

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν κριτής στο X-Factor to 2016

H Πέγκυ Ζήνα είχε ξαναμιλήσει γιατί δεν θα πήγαινε ξανά κριτής εξηγώντας τους λόγους. «Δεν μου άρεσε αυτός ο ρόλος καθόλου. Κριτής σε talent show δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν μπορώ να έρχομαι σε τόσο δύσκολη θέση, Να πω τη γνώμη μου σε παιδιά που τα όνειρά τους κρέμονται από αυτό που θα πω εγώ εκείνη τη στιγμή και στο τέλος της σεζόν να μην παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Δηλαδή, θα μπορούσα να πάρω στις πλάτες μου πάλι μια τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση, εάν αυτό θα οδηγούσε κάπου. Δεν μπορώ να το σηκώσω γιατί δεν γίνονται πολλά μετά. Αυτά που τους υποσχόμαστε, τα μεγάλα μας λόγια, τους τα λέμε χωρίς λόγο».

pegky zina

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

John Legend: Τα πλάνα του τραγουδιστή για τα Χριστούγεννα και το νέο του τραγούδι

Her News

Βασίλης Καρράς: Συντετριμμένο το ελληνικό πεντάγραμμο από την απώλειά του

HerNews ka

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

HerNewskl