HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Πως να του κεντρίσω το ενδιαφέρον;

couple

Αν βαρεθήκατε να μην σας δίνουν το ενδιαφέρον που θέλετε, τότε ίσως να χρειάζεστε τις παρακάτω συμβουλές.

Το ενδιαφέρον ενός άντρα κρίνεται από πολλά πράγματα. Τα παρακάτω tips θα τον κάνουν να σας κυνηγήσει..

Μην τα “δίνετε” όλα..

Μην αφήνετε όλη την ιστορία της ζωής σας στο πρώτο, δεύτερο ή ακόμα και τρίτο ραντεβού. Χτίστε ίντριγκα. Δώστε του τα μισά από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα για τη ζωή σας στο πρώτο σας ραντεβού και πασπαλίστε τα υπόλοιπα στα επόμενα ραντεβού. Είναι σαν να αφήνεις ένα ίχνος σποράκια για να τα ακολουθήσει προς την καρδιά σου. Ρίξτε κάτι για εκείνη την τυχαία πρακτική άσκηση που είχατε στο πανεπιστήμιο, ή εκείνο το ταξίδι που ήταν ο λόγος που βρήκατε την νέα σας δουλειά. Αν νιώθει ότι ξέρει τα πάντα για σένα, πιθανότατα δεν θα κοπιάσει να κλείσει το επόμενο ραντεβού σου.

couple

Προσοχή στην εμφάνιση

Οι άνθρωποι έλκονται από άτομα που φροντίζουν τον εαυτό τους. Το να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι σημάδι ότι επενδύεις στον εαυτό σου, κάτι που είναι ελκυστικό. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ολόκληρο τον μισθό σας , αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ντύσιμό σας ταιριάζει. Όσο είστε σε ραντεβού, βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε την εμφάνισή σας. Εάν δεν κάνετε καμία προσπάθεια για να φανείτε ωραία για το ραντεβού σας, πιθανότατα δεν θα καταβάλει καμία προσπάθεια για να σας ζητήσει ξανά.

Ενδιαφέρον στο ενδιαφέρον του

Οι άντρες θέλουν να είναι γύρω από κορίτσια με τα οποία μπορούν να μοιραστούν παρόμοια πράγματα. Αν κάθε φορά που αναφέρει το αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι ή την αγάπη του για το γκολφ γουρλώνετε τα μάτια σας, θα τον εξουθενώσετε αντί να τον ενθουσιάζετε και θα τον κάνετε να θέλει συνειδητά να αποσυνδεθεί από εσάς. Η Wikipedia έχει τα βασικά του παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να συνομιλήσετε ή να βρείτε ένα βιντεοπαιχνίδι που θα σας αρέσει να παίζετε και οι δύο. Τα κορίτσια και τα αγόρια που παίζουν μαζί, μένουν μαζί.

couple

Βασικό κομμάτι.. η ζωή σου

Προφανώς έχετε χώρο στη ζωή σας για αγάπη, αλλά σίγουρα δεν σας λείπει τίποτα χωρίς αυτήν. Έχετε μια καριέρα , μια ομάδα πιστών φίλων, μια εκπληκτικά υποστηρικτική οικογένεια, πολλά πάθη και χόμπι και νιώθετε σαν μια ολόκληρη γυναίκα. Είναι ξεκάθαρο ότι ένας άντρας πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερος για να του αφιερώσεις χρόνο και χώρο. Οπότε θα πρέπει να δουλέψει γι’ αυτό. Είναι αρκετά αστείο, αν το ξέρεις αυτό θα τον κάνει να σε κυνηγήσει περισσότερο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σχέση εξάρτησης: Μισό και μισό δεν κάνουν ποτέ ένα ολόκληρο

Her News b

Πώς να φλερτάρετε, σύμφωνα με τους ειδικούς

Her News

Ποιοι είναι οι 3 τύποι προσωπικότητας που έχουν τις πιο επιτυχημένες σχέσεις

HerNews ka